Het vervelendste aan vakantie? Als die is afgelopen. Althans, dat vinden Winston en Renate Gerschtanowitz. De twee zijn net op een ontspannen vakantie geweest met hun zoontjes en hebben niet veel zin om weer aan de bak te moeten.

Winston en Renate liepen gisteravond samen een rondje om de hond uit te laten. De presentator besloot een stukje te filmpen. 'Ken je dat gevoel? Dat je het eigenlijk gewoon niet wil laten over gaan?', begint de presentator. Renate hoeft niet te werken zoals haar man, maar heeft ook geen zin om weer aan de slag te gaan. 'Einde vakantiegevoel, herkenbaar denk ik hè,' aldus Winston.

Article continues after the ad

Gekoppeld

Winston en Renate werden ooit gekoppeld door een gemeenschappelijke vriendin. De presentatrice was niet meteen enthousiast toen ze van het plan hoorde. Maar tijdens een etentje ontmoetten de twee elkaar en Renate was direct om. “We zaten die avond met elkaar aan tafel en ik was helemaal van slag. Meteen. Terwijl ik dat echt niet had verwacht. Ik dacht dit wordt een hele ongemakkelijke avond maar het werd dus bloedgezellig.” Het etentje mondde uiteindelijk uit in een langdurige relatie en in 2011 tot een huwelijk. Ze hebben samen twee zoons.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders