Avy werd geboren op het witte doek. Haar moeder ging namelijk zo ver met method acting (een acteertechniek waarbij de acteur zijn eigen ervaringen gebruikt om een karakter zo waarachtig mogelijk weer te geven), dat ze tegelijk met haar personage zwanger werd.

De film werd een kaskraker! En de baby? Die werd in één klap beroemd. Avy’s jeugd bestond uit huiswerk maken op de set, rodeloperfeestjes en het gevoel dat ze een accessoire was. Nu is Avy een twintiger, die als schoonmaakster de kost verdient en ondertussen probeert aan de bak te komen als actrice. Zonder succes. Tot ze filmmaker Raoul ontmoet. Hij gelooft in haar. Maar is dat terecht? Blauwdruk van geluk van Petra Kruijt (Uitgeverij Z&K) kost €15. Story geeft vijf exemplaren weg!

Article continues after the ad

Winnen

Wil jij kans maken? Vul dan nu het win-formulier hieronder in.

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser. 

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.