De reis die Willibrord Frequin door Azië maakte voor het programma Beter laat dan nooit heeft zijn leven voorgoed veranderd. 'Ik ben een rustige kerel geworden, een beetje saai zelfs', vertelde Willibrord donderdag in Laat op Eén.

In Vietnam kwam voor Willibrord de ommekeer. Tijdens een oefening om 06.00 uur, 'niet mijn beste tijdstip', moest hij een aantal vrouwen diep in de ogen kijken. Willibrord, die vreugde en blijdschap zag, nam zich voor ook positiever in het leven te gaan staan. En dat is gelukt. 'Volgens vrienden ben ik echt vrolijker geworden.'

Article continues after the ad

Bos rozen

Dat de 76-jarige oud-journalist nog niet helemaal is veranderd, bleek voor aanvang van het interview. Nog voordat presentatrice Nadia Moussaid haar gesprek met Willibrord en zijn reismaatjes Barry Stevens en Olcay Gulsen kon inleiden, duwde Willibrord een enorme bos rode rozen onder haar neus. 'Dit krijg je omdat je voor mij de ontdekking van het jaar bent', zei hij tegen een verbouwereerde Nadia.

Olcay Gulsen

'Tot een paar weken geleden was ik nog de ontdekking van het jaar', reageerde Olcay, die voordat zij in het vliegtuig stapte met Willibord ook rozen van hem kreeg.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders