Musicalacteur en -regisseur William Spaaij heeft er vrede mee dat hij single is. Dat vertelde hij dinsdagochtend in een lang interview op NPO Radio 2. De 36-jarige ster stelde dat het op het gebied van de liefde momenteel “bijzonder rustig is”.

Toch zit Spaaij alles behalve bij de pakken neer, bekende hij. De musicalster vroeg als verzoeknummer Haven't Met You Yet van zanger Michael Bublé aan. “Dit nummer is lekker opzwepend en maakt een soort innerlijke vrolijkheid in mij los”, vertelde Spaaij. “Maar dit nummer staat ook voor het feit dat er niets mis is aan single zijn.”

Vrijgezellenbestaan

Volgens de acteur wordt er vaak gedaan alsof het hebben van een relatie het ultieme doel is. “Mensen die single zijn worden vaak als 'eenzaam en alleen' gezien. Maar het idee dat er nog wat kán komen, dat er elke dag iemand de hoek om kan lopen die je partner kan worden, is ook een hele fijne staat van zijn.”

Breuk

Spaaij heeft twee lange relaties gehad. De musicalster had vijf jaar een relatie met Noortje Herlaar, zijn tegenspeelster in Mary Poppins. Daarna was hij anderhalf jaar samen met musicalster Daisy Duin. Het tweetal maakte in januari 2018 via Facebook bekend uit elkaar te gaan. Spaaij stelde toen dat “het leven een reis is” die mensen weliswaar alleen bewandelen, maar “er is natuurlijk niets zo heerlijk als om die reis met iemand anders te delen”.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)