Na dochter Daniëlle vertrekt ook Willeke Alberti’s jongste zoon Kaj naar het buitenland. Een groot gemis voor de 76-jarige zangeres, want ze brengt het liefst al haar tijd door met haar kinderen en kleinkinderen.

Willeke Alberti is een echt familiemens. Ondanks de grote successen die ze als zangeres beleefde, geniet ze het meest van haar rol als moeder en oma. Desondanks ziet ze haar kinderen en kleinkinderen een stuk minder vaak dan ze zou willen. Al is Willeke daar inmiddels wel aan gewend. Haar oudste dochter Daniëlle, uit Willeke’s eerste huwelijk met musicus Joop Oonk, heeft met haar man John van ’t Schip in Italië, Australië en Mexico gewoond en tegenwoordig verblijven ze in Griekenland.

Article continues after the ad

Emigreren

Ook Willeke’s jongste zoon Kaj, die ze kreeg in haar huwelijk met de Deense voormalige profvoetballer Søren Lerby, gaat met zijn vrouw Hannah en hun drie kinderen emigreren. ‘Kaj vertrekt met zijn gezin naar Zuid-Frankrijk,’ vertelt Willeke aan Story. ‘Dat is mijn lievelingsplek in Europa.’ Alleen zoon Johnny, uit haar huwelijk met tv-tycoon John de Mol, blijft in Nederland.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.