De grande dame van de Nederlandse muziek Willeke Alberti heeft in AFAS Live haar ruim 60-jarige carrière én alvast haar 75-jarige verjaardag gevierd met De Show Van Mijn Leven. Het betrof hier een optreden vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes. En: al haar kinderen waren ook van de partij, zongen luidkeels mee. 

De Show Van Mijn Leven

Samen met haar kinderen Kaj Lerby, Danielle van ’t Schip en Johnny de Mol zingt ze hier De Glimlach Van Een Kind. Johnny was de mede-initiatiefnemer van de show die vooral diende om de grote wens van zijn moeder te vervullen: in aanloop naar haar 75e verjaardag nog een keer groots uitpakken. En wel met een show vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes.

Willeke werd tijdens het concert begeleid door haar eigen band onder leiding van Peter van der Zwaag en nodigde een aantal verrassende gastartiesten - zoals Ruth Jacott - uit voor deze speciale avond. ''Dat al die dierbare collega’s samen met mij mijn carrière komen vieren, vind ik zo prachtig'', aldus Willeke Alberti. 

Vanavond staat de zangeres weer op de bühne! 

Article continues after the ad

Beeld: ANP, bron: Nouveau.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.