Zowel Johnny de Mol als zijn moeder Willeke Alberti zijn door het dolle heen met Anouk van Schie's zwangerschap. Het eerste cadeautje voor de kleine spruit is alvast binnen, met dank aan de Josti Band. 

Slabbetje

Johnny verwacht over een paar maanden zijn eerste kindje met zijn vriendin Anouk. Willeke heeft het eerste cadeautje afgeleverd na een bezoek aan de Josti Band; een slabbetje met 'Mijn papa Johnny de Mol is de stoerste'. De zangeres heeft het slabbetje alvast gepast voor de kleine spruit. "Te grappig!! Dank!!", laat Johnny via Instagram weten.

Bekendmaking

Begin oktober maakte Johnny het heugelijke nieuws officieel bekend. "Je bent zo welkom en wij zijn intens gelukkig! Mooier dan dit wordt het niet!!", schreef hij bij een foto met drie paar sneakers. Hun kindje wordt verwacht in 2018.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders