Na de huwelijksbreuk met voetballegende Wesley Sneijder wordt er volop geroddeld over het huidige liefdesleven van Yolanthe Cabau. Na recentelijke roddels over onder anderen Rico Verhoeven – zoals u vorige week in Story kon lezen – zet nu Wilfred Genee de geruchtenmachine op de hoogste stand: de presentator claimde in zijn radioshow Veronica Inside te weten dat Yolanthe toch écht een nieuwe liefde heeft... en hij weet zelfs zijn naam!

Dat was te horen in het middagprogramma, waarin hij dagelijks wordt bijgestaan door sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen en nieuwslezeres Celine Huijsmans. Toch wilde Wilfred de identiteit van de door hem bedoelde man niet prijsgeven. ‘Dat vind ik sneu,’ zei hij. ‘Die gozer in kwestie zei het zelf niet, iemand anders zei het.’ Dáár lieten zijn sidekicks hem echter niet mee wegkomen. Ze stelden daarom voor hun luisteraars vragen te laten stellen over de vermeende nieuwe vriend van Yolanthe. ‘Maar dan moet ik zeggen dat het zo is. Dat maakt het pijnlijk,’ stribbelde Wilfred voor de vorm nog tegen, alvorens hij alsnog inging op vragen van zijn luisteraars. Of de man in Nederland woont, werd gevraagd. ‘Hij heeft wel een basis in Nederland,’ antwoordde Wilfred. ‘Nee. Het is geen internationale voetballer.’ Veel méér wilde Wilfred echter niet loslaten, ook niet als Story na de uitzending navraag bij hem doet. ‘Dat heb ik op de radio niet gedaan en ga ik nu ook niet doen,’ zegt Wilfred. ‘Meer ga ik er echt niet over vertellen.’

Article continues after the ad

Liefdesgeruchten 

Yolanthe’s manager Xenia Kasper, duidelijk geërgerd over de namen die de laatste weken de ronde doen ten aanzien van Yolanthe’s privéleven, kan Story niet verder helpen. ‘Als er een nieuwe relatie is, maken we dat zelf bekend,’ belooft ze. In de muziekwereld wordt intussen druk door geroddeld over het door Wilfred Genee en zijn team breed uitgemeten liefdesgerucht. Daar noemt men Don Pepijn Schipper, beter bekend als de top-dj Don Diablo.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 09 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.