Ooit waren Wilfred Genee en Fidan Ekiz goede tv-collega's, maar die band is bekoeld nadat Genee boos wegliep bij Op1. De twee hebben sindsdien geen contact meer gehad.

Genee vond dat hij te hard werd aangepakt door Ekiz in de NPO-talkshow. Achter de schermen werd de ruzie nog een tandje erger. Genee ging zo tekeer, dat zelfs zijn vrouw Lili zich ermee begon te bemoeien. Op Radio Veronica bekent Genee dat hij geen contact meer heeft met Ekiz. 'Zij heeft mij die avond heel veel geappt en toen heeft ze aan het eind nog geappt van: 'Nodig me uit bij BNR, The Friday Move, dan gaan we alles bespreken'', aldus de radioman. 

Geweigerde uitnodiging

Maar toen de uitnodiging eenmaal was verstuurd, weigerde Ekiz. 'Toen zei ze: 'Nee, dat moet ik doen, want Wilfred is te emotioneel en zijn vrouw is ook wat te emotioneel, dus ik kom maar niet langs.'' Het Op1-opstootje is inmiddels bijna twee maanden geleden. Genee's sidekick Niels van Baarlen vindt dat het wel bijgelegd kan worden: 'Het is Hilversum man. Huggen, huggen!' Genee denkt daar anders over: 'Ja… Daar hebben we het nog wel een keer over.'

Beeld: Peter Smulders | Bron: mediacourant.nl

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.