Na een lange zoektocht naar de ware lijkt Rick Brandsteder in Roosje Kuizenga zijn droomvrouw te hebben gevonden. Insiders vrezen echter dat ambitieuze Roosje, die furore maakt als dj, de liefste wens van Rick voorlopig niet wil vervullen.

Notoire hartenbreker Rick Brandsteder (33) vertelde onlangs aan Story dat hij klaar is voor een stabiele liefdesrelatie. ‘Ik ga een feestje op zijn tijd niet uit de weg. Maar het is niet meer zo erg als vroeger. Met de jaren word je toch wat wijzer, dat merk ik echt aan alles. Ik ben toe aan een vaste relatie.’ Rick werd op zijn wenken bediend: toen hij Roosje, de beeldschone dochter van presentator/GTST-acteur Bert Kuizenga, in het uitgaansleven tegen het lijf liep, sprong de vonk in alle hevigheid over.

Geen baby voor Rick
‘We zijn superblij en gelukkig,’ aldus Rick en Roosje, die vorige week genoten van een liefdesreisje naar Ibiza. Het is echter de vraag of hun geluk in de nabije toekomst bekroond zal worden met een baby – de liefste wens van Rick. ‘Ik wil heel graag vader worden,’ vertelde hij eerder aan Story. ‘Mijn broer en ik hebben het geluk gehad dat mijn ouders altijd samen zijn geweest, en dat hoop ik ook voor mijn toekomstige kinderen.’ Insiders vrezen echter dat Roosje nog lang niet toe is aan het stichten van een gezin. Twee jaar geleden probeerde ambitieuze Roosje een carrière als dj op te bouwen. Met succes! Dit jaar draaide ze op het grote Lowlands-festival. Maar Roosje wil meer! ‘Ik wil nog groeien hier in Nederland, grote festivals afsluiten of op de mainstage staan,’ vertelde ze in een interview. ‘En daarna hopelijk naar Ibiza!’ Voor een baby is voorlopig geen plek in Roosje’s leven. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel.


Beeld: ANP

Roxeanne Hazes weet nu al dat 2019 een mooi jaar gaat worden. In maart staat ze in de Ziggo Dome met Holland zingt Hazes. Daar zal haar zoontje Fender zijn neefje André jr. waarschijnlijk éíndelijk ontmoeten. Als klap op de vuurpijl hoopt Roxeanne daarna in Las Vegas te trouwen met haar grote liefde Erik.

De vier avonden in de Ziggo Dome is niet het enige evenement waar de jonge zangeres naar uitkijkt. Samen met haar vriend Erik heeft ze grootse plannen om in het huwelijk te treden. Niet in Nederland, maar in Las Vegas. ‘Ik weet dat ik altijd gezegd heb ervan te dromen om hier in Nederland als een prinses te trouwen. Een bruiloft met alles erop en eraan. Groot, grootser, grootst! Met een daverend feest als afsluiting. Maar dat wil ik niet meer. De afgelopen tijd zijn Erik en ik best veel vrienden kwijtgeraakt. Niet door ruzie of zo, maar omdat onze levens anders zijn geworden. Erik en ik duiken niet meer de kroeg in om dronken te worden, of gaan elders tot diep in de nacht feesten. Sinds Fender in ons leven is, leiden we een huisje-boompje-beestjebestaan en dan vallen er dus mensen af. Ik heb daar geen verdriet om. Het is zoals het is. Maar dan ga je je wel afvragen voor wie ik dat grote bruiloftsfeest wil geven. Voor al die zogenaamde vrienden of is die dag voor onszelf?

Klein houden

Erik en ik hebben besloten om die dag dus klein te houden. Zoals we er nu over denken, willen we naar Las Vegas. Een van onze lievelingsbands geeft daar in april een afscheidsconcert en we vinden het een goed idee om dat te combineren. Eerst trouwen in zo’n kapelletje met een foute Elvis Presley en een Marilyn Monroe om daarna naar het concert te gaan.’ Maar Roxeanne wil niet zonder haar moeder trouwen. ‘Vlak nadat Erik mij ten huwelijk heeft gevraagd, heb ik mijn moeder gevraagd of ze mijn getuige wil zijn. Mijn moeder gaat dus sowieso mee, want ik wil dat ze bij alle hoogtepunten in mijn leven aanwezig is. Ze was bij de geboorte van Fender en dus straks ook bij mijn huwelijk in Las Vegas. En ook Eriks familie willen we er natuurlijk graag bij hebben. We zijn beiden familiemensen, dus zij mogen op zo’n belangrijk moment niet ontbreken.’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

De moeder van Bridget Maasland was vorige week jarig en om dat te vieren deelde de presentatrice een kiekje van haar moeder. Schoonheid zit duidelijk in de familie. 

'Happy b-day lieve mama', schrijft Bridget Maasland bij het kiekje van haar moeder op Instagram.

Visagiste

El Maasland-Kleijwegt was visagiste, waardoor Bridget als klein kind al veel mee heeft gekregen van de hele televisiewereld. En dat leventje trok haar blijkbaar wel.

Twee druppels water

Haar moeder is, net als Bridget, ook een prachtige vrouw, dus haar schoonheid heeft ze niet van een vreemde. Bovendien lijken ze als twee druppels water op elkaar met het golvende blonde haar en hun big smile, toch?


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: Peter Smulders