Van eeuwige vrijgezel naar toegewijde vader: het is Anouk van Schie gelukt om Johnny de Mol te temmen. De twee zijn vijf jaar en twee kinderen verder, en nog altijd gelukkig met elkaar. Komt er nog een derde kindje bij?

'Een lange adem,' antwoordt Johnny als William Rutten hem in de online serie ‘Op de gevoelige plaat’ vraagt wat Anouk heeft wat alle andere vrouwen niet hebben. De presentator was ooit een echte rokkenjager, maar inmiddels heeft hij alle wilde haren verloren. 'De timing was perfect. Ik was echt wel uitgeraasd,' legt hij uit. 'Ze kwam weer in mijn leven. Ik ken haar al heel lang, maar er is nooit iets gebeurd. Zij was alleenstaande moeder van een dochtertje van drie, en ik had heel erg respect voor haar hoe ze dat deed.' De vlam sloeg in de pan, en nu, vijf jaar later, zijn ze getrouwd en hebben ze twee kinderen.

Article continues after the ad

Gezin compleet

Johnny vindt het geweldig om vader te zijn. 'Vaderschap is het mooiste wat er is. Het is heel cliché, maar het is echt wel gaaf die twee boys.' Als het aan zijn vrouw Anouk ligt zou er nog wel een baby bij mogen komen, maar Johnny denkt daar anders over. 'Wat mij betreft is het gezin compleet.' Het zijn tropenjaren, legt de presentator uit. 'Maar wij klagen echt niet. We hebben een tuin, die kinderen hebben alles wat hun hartje begeert. Maar ik vind het wel goed zo.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.