martien meiland vroeger

We kennen Martien Meiland (59) allemaal van het populaire programma Chateau Meiland. Anno 2020 is de kasteelheer niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie, en is hij uit duizenden te herkennen. Maar hoe zag Martien Meiland er vroeger uit?

De komst van zijn reality-programma Chateau Meiland in 2019, waarin we de perikelen van de familie Meiland volgen, was niet de eerste keer dat Martien op televisie kwam. Zo deed de tv-ster samen met zijn gezin in 2007 al mee aan het TROS-programma Ik Vertrek, waarin te zien was hoe de Meilandjes een bed & breakfast in een kasteel in Frankrijk begonnen. Hoe Martien Meiland vroeger voor de camera stond? Nou, zo dus!

Dit was Martien Meiland vroeger

Inmiddels is het alweer dertien jaar geleden dat Martien Meiland en zijn gezin te zien waren in Ik Vertrek. De extravagante kasteelheer was toen 46 jaar. Zijn deelname aan het programma maakte destijds ook al de tongen los. Martien werd daarom uitgenodigd voor de show van Paul de Leeuw, waar hij vertelde over zijn Ik Vertrek-avontuur. Zeker met de kennis van nu zijn dat hele leuke beelden om naar te kijken: zó zag Martien Meiland er vroeger uit.

De tekst loopt door onder de video.

Article continues after the ad

Chateau Meiland

Na twee jaar een kasteel in Frankrijk te hebben gerund, keerde het gezin terug naar Nederland. In 2018 kondigden Meiland en zijn gezin aan dat ze het nogmaals wilden proberen in Frankrijk. Zij kwamen toen in contact met Talpa Network, waarna ze op de voet gevolgd werden in de realityserie Chateau Meiland. Inmiddels is het gezin wederom teruggekeerd naar Nederland, en is Martien regelmatig op televisie te zien.

Foto's uit de oude doos

Omdat Martien zichzelf inmiddels wel een bekende Nederlander mag noemen, komen we steeds meer te weten over zijn vroegere leven. Zo was Martien in april dit jaar nog te gast bij SBS6-interviewprogramma Hoge Bomen van Jeroen van der Boom. Daarin passeerden veel oude kiekjes van een jonge Martien de revue, inclusief snor. En dat leverde hilarische beelden op. "Oh wat vreselijk, die snor", was de reactie van Martien toen Jeroen de foto's begon te showen. "Oooh, wat érg!"

Benieuwd geworden? Bekijk hieronder de beelden van Martien Meiland vroeger.

Bron: Shownieuws, Superguide | Beeld: Peter Smulders, YouTube

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.