Het is alweer een jaar geleden dat de Meilandjes vertrokken richting Frankrijk. Binnen een hele korte periode werd het programma Chateau Meiland ongekend populair. De familie blikt terug op het afgelopen jaar. 

Op Instagram blikt Maxime terug op een turbulent jaar. 'Vandaag precies 1 jaar geleden kwamen wij hier aan in de modder en de kou.' De familie begon aan hun Chateau Meiland-avontuur en toverden een vervallen kasteel om tot een droomparadijs. 'Wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar.' Ze wonnen de Gouden Televizier-Ring met het programma, hebben ze een eigen wijnlijn opgezet én komt er een nieuw seizoen aan. Het was een jaar vol hoogtepunten.

Article continues after the ad

Proost!

'Wij willen alle fans bedanken voor de vele enthousiaste en lieve berichten. En alle gasten die we hebben kunnen verwelkomen in het chateau willen wij van harte bedanken voor hun gezelligheid.' Het lijkt er op dat het succes de komende jaren niet stopt. De gasten blijven binnenstromen. Ook verschijnt het nieuwe seizoen van Chateau Meiland ergens dit jaar weer op de buis. Er is dus genoeg om naar uit te kijken voor de fans van het gezin en de familie zelf. 'Wij zeggen proost op een nieuw seizoen ‘au chateau’!'

Bron: Instagram, RTL Boulevard | Beeld: SBS6

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.