Wietze de Jager mag niets negatiefs zeggen over de breuk met zijn vroegere radiomaatje Mattie Valk. Dat zei de dj vrijdagavond in Franks Feestje, het programma van Frank van der Lende op 3FM.

"Zolang het niet negatief is mag ik er heel veel over zeggen", zei hij. "Daar zijn afspraken over gemaakt. Dat is ook het concurrentiebeding. Dat is prima, want daarom mag ik ook weer radio maken. Ik heb er zelf voor gekozen om die afspraken te maken, ik sta er achter", aldus de voormalig Qmusic-dj, die onlangs aan zijn nieuwe radioshow op 538 begon. "Ik ben een grote jongen, heb er zelf voor gekozen en er een handtekening onder gezet."

More content below the advertising

Verraden

Mattie en Wietze waren lange tijd een radioduo op Qmusic. De breuk ontstond toen de twee aan de slag zouden gaan bij Sky Radio, maar Mattie zich bedacht en een verbeterd contract tekende bij Qmusic. Omdat Wietze zich verraden voelde stapte hij op. In Franks Feestje vroeg Wietze aan Frank hoe het is om dezelfde manager te hebben als een verrader (Tessel van der Lugt is de manager van zowel Frank als Mattie). Frank antwoordde diplomatiek dat hij niets met Mattie te maken heeft en Tessel een topwijf vindt die het beste met hem voorheeft.

De kwestie laat Wietze nog niet helemaal los. Hij wordt nog regelmatig Mattie genoemd en daar heeft hij nog steeds last van, gaf hij lachend toe.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders 

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl