De carrière van Wietze de Jager is sinds de breuk met Mattie Valk onzeker, maar hij gaat verder met zijn leven. De radio-dj heeft een huis gekocht in zijn geboortestad Zwolle.

Lees ook: Radio-duo Mattie en Wietze voorgoed uit elkaar

Terugkeer

Bij welke radiozender Wietze terechtkomt is nog niet zeker, maar hij heeft genoeg andere dingen aan zijn hoofd. Hij woonde jarenlang in Amsterdam, maar het lijkt erop dat hij met vrouw Lieke en dochtertje Juul terugkeert naar Overijssel. Het stel kocht vorig jaar een woning in de rustige wijk Assendorp. 

Of toch niet?

Het huis heeft volgens website bekendeburen.nl een oppervlakte van 90 vierkante meter en bestaat uit drie kamers. Ook heeft het huis een grote tuin met openslaande deuren. Buurtbewoners beweren echter dat Wietze en Lieke er niet komen wonen, maar een stel met twee kinderen intrek zal nemen. 

Verkocht

Toch zou het heel goed kunnen dat Wietze terugkeert naar Zwolle. Zijn appartement in Amsterdam-West is vorige maand verkocht. Hij zou twee ton winst hebben gemaakt op de woning. 

Beeld: Peter Smulders

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl