Wietze de Jager hoopt 'zo snel mogelijk' terug te keren op de radio. 'Ik kan niet wachten, hopelijk begin volgend jaar', zei hij donderdag na afloop van de presentatie van het nieuwe mediabedrijf Talpa Network in Amsterdam.

De presentator vormde lange tijd een radioduo met Mattie van der Valk bij Qmusic,maar de twee gingen met ruzie uit elkaar. Wietze is nu te zien als presentator van Shownieuws op SBS6, maar verlangt erg terug naar het radiomaken.

Kriebelen

'Ik dacht eerst: ik ben er helemaal klaar mee', zei hij. 'Maar het is alweer een tijdje aan het kriebelen. Tv is ook heel leuk, maar daarbij zie je ook wat je mist. Bij radio kun je alles zelf maken, je bent niet afhankelijk van camera's en een hele ploeg. Ik heb een hele korte spanningsboog. Bij radio kun je nu iets verzinnen en het vanavond uitvoeren.'

Proefdraaien

De presentator is momenteel veel aan het proefdraaien achter de schermen bij Talpa Radio. 'Ik heb veel overleg en we zijn veel ideeën aan het bedenken.' Of hij een plekje krijgt bij Radio 538, waar eerder over werd gespeculeerd, kan hij niet zeggen. 'Maar ik moet er wel van lachen, want het is een geweldige merk om voor te werken.'


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders