Wietze de Jager presenteert vanaf april het televisieprogramma Je droom achterna: een Frans kasteel op Net5. Het is de eerste presenteerklus van De Jager bij de zender.

Wietze de Jager was eerder te zien als presentator bij Shownieuws op SBS6. In zijn nieuwe programma worden vijf koppels gevolgd, die bereid zijn alles in Nederland achter te laten. Zij strijden om de baan van kasteelbeheerder in het Franse plaatsje Quinéville. 

Droom

Volgens De Jager is het een droom van veel mensen om een nieuw leven in een ander land op te bouwen. "Ik ben dan ook heel benieuwd wat de kandidaten allemaal uit de kast halen om hun droom werkelijkheid te maken."

Door: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP