Wietze de Jager keert terug op de radio. De dj gaat vanaf 1 maart voor Radio 538 werken. Dat maakt hij via een video op Instagram bekend. In de video is te zien hoe De Jager in een doos wordt "afgeleverd" bij Radio Veronica, maar dat ze hem daar niet willen hebben. Uiteindelijk eindigt hij bij Radio 538. 

Verdere details over het prorgamma dat De Jager gaat maken op de radiozender zijn nog niet bekend. Het is het eerste radioprogramma dat de dj gaat maken sinds zijn ruzie met Mattie Valk, met wie hij jarenlang samenwerkte bij Qmusic. 'Het is fantastisch om weer radio te mogen maken', aldus De Jager in een reactie. 'Wat ik ga doen voor het mooiste radiostation van Nederland laat ik binnenkort weten.'

Radio Veronica

Woensdag ging het gerucht dat De Jager naar Radio Veronica zou gaan, nadat hij een video plaatste waarin hij samen met Talpa Radio-producent Chris Bergström te zien is. 

Pakket

In die video kruipt de dj en presentator in een groot pakket, dat door Bergström wordt gebracht naar het gebouw waar Talpa Radio huist. In de video die De Jager donderdag deelde, is te zien dat hij in het pakket wordt "afgeleverd" bij Radio Veronica. Samen met Valk presenteerde De Jager de Mattie & Wietze-show op Qmusic. In augustus maakte de dj bekend Qmusic te verlaten na zijn ruzie met Mattie Valk. De twee zouden het niet eens zijn geworden over een overstap naar Sky Radio, waarbij Valk volgens De Jager achter zijn rug om zou hebben onderhandeld over een beter contract.


Door: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

Jada, het tweejarige dochtertje van styliste Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos, is wederom met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het ernstig zieke meisje heeft een longontsteking.

Longontsteking

Chantal en Robert kwamen net terug van een romantisch tripje in Londen, toen het noodlot toesloeg. 'Direct na aankomst konden we door racen naar het Emma kinderziekenhuis want daar was Jada met spoed opgenomen met een longontsteking,' laat de styliste op Instagram weten. 'Een emotionele rollercoaster maar de pure werkelijkheid voor ons... alles voor onze sterke Jada!'

Ernstig ziek

Het meisje werd een maand geleden ook opgenomen in het ziekenhuis, ze had toen hoge koorts. Jada is ernstig ziek. Deze winter werd er een grote tumor bij haar ontdekt met uitzaaiingen. 

Broertje Josh

In juli werd Jada grote zus, toen haar broertje Josh ter wereld kwam.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | (ANP)

Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz hebben iets te vieren. Het is vandaag precies vier jaar geleden dat ze elkaar de eeuwige trouw beloofden. Daarom deelt de presentatrice een bijzondere trouwfoto.

Bruiloft

Chantal en Marco gaven elkaar op 11 december 2014 het jawoord tijdens een ceremonie in het Hotel Café Royal te Londen. Die locatie is niet zomaar gekozen. Het stel had hun eerste officiële date in het chique hotel. Het huwelijk werd voltrokken door goede vriend Paul de Leeuw, in het bijzijn van zo'n honderd genodigden. Na de ceremonie werden de bloemetjes buitengezet in het Claridge's Hotel.

Trouwfoto

De presentatrice staat op haar Instagramaccount stil bij het huwelijksjubileum. Ze deelt een foto van de huwelijksdag. Chantal, die schittert in een creatie van Addy van den Krommenacker, en haar kersverse man staan hand in hand met hun zoontje James. '11-12-‘14,' schrijft ze bij de bijzondere foto, gevolgd door een rood hartje. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP