Wietze de Jager staat voor zijn gevoel aan het begin van een tweede carrière. De 29-jarige dj, die onlangs met zijn nieuwe radioshow op 538 begon, maakt maandag zijn debuut als televisiepresentator.

"Het voelt alsof ik aan een nieuwe carrière begin", vertelde Wietze in RTL Late Night over het Net5-programma Je droom achterna: een Frans kasteel. "Het is iets heel anders dan radiomaken." In het nieuwe programma strijden vijf stellen om een droombaan van kasteelbeheerder in het Franse plaatsje Quinéville. Ze worden tijdens de afvalrace beoordeeld door de experts van het kasteel zoals de tuinman, restaurantuitbater en restauratie-expert. Het presenteren voor de camera was voor de radio-dj even wennen. "Tijdens de opnames voelde ik mij geregeld een stagiair. Dan vroeg ik aan de cameraman om aanwijzingen. Alles werd me uitgelegd."

'Meteen verliefd'

Wietze was 'meteen verliefd' op het idee van het programma. "Ik zou het op televisie zelf ook willen zien. En heeft heef een beetje het Ik Vertrek-gevoel, dat ongemakkelijke." Je droom achterna: een Frans kasteel is vanaf maandag te zien op Net5.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders