Het zelfvertrouwen van Sandra Schuurhof heeft een flinke deuk opgelopen. De SBS6-presentatrice dacht afgelopen zomer in de mysterieuze S. haar droomman te hebben gevonden, maar hij lijkt er een dubieus dubbelleven op na te houden, ontdekte Story.

De romance tussen Sandra Schuurhof en haar vriend S. (persoonsgegevens bij Story bekend) is voorbij. De twee kregen afgelopen zomer een relatie, nadat ze elkaar op het Spaanse feesteiland Ibiza hadden leren kennen. Al vrij snel na hun ontmoeting vertelde Sandra in een interview over haar gevoelens voor S. ‘Ik heb een leuke man leren kennen. Daar ben ik erg blij mee, maar ik wil er niet te veel over zeggen. Ik wil eerst graag de tijd nemen om elkaar in alle rust te leren kennen.’ Niet veel later werden de twee samen gefotografeerd en vertelde Sandra in geuren en kleuren tot over haar oren verliefd te zijn op S., van wie destijds gezegd werd dat hij de kost zou verdienen als politieagent. Na haar stukgelopen relatie met Hans Luiken, de vader van haar zoontje James, was er langere tijd geen man in het leven van Sandra.

Wietplantage

De nieuwslezeres had aan aandacht geen gebrek, en werd vorig jaar zomer nog aan voormalig Campinglife-presentator Sander Janson gelinkt, maar kreeg dus pas vlinders in haar buik nadat ze S. diep in zijn ogen had gekeken. Gelukkig voor Sandra bleek dat gevoel wederzijds. Al vrij snel daarop besloot ze om S. kennis te laten maken met haar 3-jarige zoontje James. Andersom stelde S. zijn nieuwe liefde ook voor aan zijn 5-jarige dochtertje. Niets leek hun geluk in de weg te staan. Het liep echter allemaal anders: vorige week lekte uit dat Sandra en S. al een maand uit elkaar zijn en in zijn woonplaats Bennebroek is hij het gesprek van de dag. Niet per se vanwege zijn liefdesbreuk maar omdat er dinsdag 12 december jongstleden een wietplantage in zijn woning werd ontdekt. ‘Vanuit het niets kwamen er vier politieauto’s aangereden. Al snel bleek dat ze in zijn huis een wietplantage hadden gevonden,’ vertelt een buurtbewoner aan Story. 

Het hele artikel lees je in Story 1-2018. De editie ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.