Het zelfvertrouwen van Sandra Schuurhof heeft een flinke deuk opgelopen. De SBS6-presentatrice dacht afgelopen zomer in de mysterieuze S. haar droomman te hebben gevonden, maar hij lijkt er een dubieus dubbelleven op na te houden, ontdekte Story.

De romance tussen Sandra Schuurhof en haar vriend S. (persoonsgegevens bij Story bekend) is voorbij. De twee kregen afgelopen zomer een relatie, nadat ze elkaar op het Spaanse feesteiland Ibiza hadden leren kennen. Al vrij snel na hun ontmoeting vertelde Sandra in een interview over haar gevoelens voor S. ‘Ik heb een leuke man leren kennen. Daar ben ik erg blij mee, maar ik wil er niet te veel over zeggen. Ik wil eerst graag de tijd nemen om elkaar in alle rust te leren kennen.’ Niet veel later werden de twee samen gefotografeerd en vertelde Sandra in geuren en kleuren tot over haar oren verliefd te zijn op S., van wie destijds gezegd werd dat hij de kost zou verdienen als politieagent. Na haar stukgelopen relatie met Hans Luiken, de vader van haar zoontje James, was er langere tijd geen man in het leven van Sandra.

Wietplantage

De nieuwslezeres had aan aandacht geen gebrek, en werd vorig jaar zomer nog aan voormalig Campinglife-presentator Sander Janson gelinkt, maar kreeg dus pas vlinders in haar buik nadat ze S. diep in zijn ogen had gekeken. Gelukkig voor Sandra bleek dat gevoel wederzijds. Al vrij snel daarop besloot ze om S. kennis te laten maken met haar 3-jarige zoontje James. Andersom stelde S. zijn nieuwe liefde ook voor aan zijn 5-jarige dochtertje. Niets leek hun geluk in de weg te staan. Het liep echter allemaal anders: vorige week lekte uit dat Sandra en S. al een maand uit elkaar zijn en in zijn woonplaats Bennebroek is hij het gesprek van de dag. Niet per se vanwege zijn liefdesbreuk maar omdat er dinsdag 12 december jongstleden een wietplantage in zijn woning werd ontdekt. ‘Vanuit het niets kwamen er vier politieauto’s aangereden. Al snel bleek dat ze in zijn huis een wietplantage hadden gevonden,’ vertelt een buurtbewoner aan Story. 

Het hele artikel lees je in Story 1-2018. De editie ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Na de stukgelopen relatie met rapper Lil’ Kleine heeft vlogster Monica Geuze het geluk in de liefde hervonden met FC Groningen-spits Lars Veldwijk, van wie ze in blijde verwachting is. Onlangs raakte het stel flink in opspraak toen Monica het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. 

In het leven van de bekendste vlogster van ons land, de 23-jarige Monica Geuze, zijn twee dingen altijd binnen handbereik: haar mobiele telefoon, waarmee ze haar bijna 900.000 volgers op Instagram dagelijks van foto’s en filmpjes voorziet, en haar vriend en profvoetballer Lars Veldwijk (26). Ondanks het feit dat Monica in haar vlogs haar dagelijkse beslommeringen aan ruim 400.000 abonnees laat zien al veel details over haar privéleven prijsgeeft, raakte ze onlangs flink in opspraak toen ze het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. Vervolgens barstte er online een orkaan van kritiek los op Monica en Lars, waarop de vlogster besloot het filmpje te verwijderen. Kennelijk valt de naakte waarheid zélfs op het internet niet bij iedereen in de smaak.   

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Op de recente foto’s die Story publiceerde van Sylvie Meis en Sander Klieverik, terwijl ze in romantisch Parijs verbleven, leken de twee nog zo gelukkig. Maar volgens insiders zou de liefde inmiddels bekoeld zijn. Dokter Sander schitterde dan ook door afwezigheid tijdens de uitbundige festiviteiten voor Sylvies 40ste verjaardag. Ook werd zijn naam niet één keer door Sylvie genoemd tijdens haar emotionele openingsspeech.

Toen Sylvie Meis nog samen was met haar Libanese verloofde Charbel Aouad, had ze zich haar veertigste verjaardag heel anders voorgesteld. Het oorspronkelijke plan om samen met vrienden en familie een knalfeest te geven op een nader te bepalen A-locatie, ging na de breuk met Charbel de prullenbak in. Sylvie wilde haar verjaardag echter niet zomaar voorbij laten gaan, en beleefde samen met haar familie en dierbare vrienden een feestweekend in haar woonplaats Hamburg. Maar haar nieuwe liefde Sander Klieverik (32), met wie ze recentelijk nog zo verliefd door Parijs flaneerde, was in geen velden of wegen te bekennen! Niet tijdens het taart-moment bij Sylvie thuis, niet tijdens een chique lunch, niet tijdens het diner in restaurant Henny’s én niet tijdens de glamourparty in het Radisson Blu Hotel. Bij die laatste locatie fungeerde Sylvies broer Daniël als chaperonne, terwijl iedereen had verwacht dat ze aan de arm van Sander haar entree zou maken. En het was niet Sander die Sylvie tijdens een openingsspeech ten overstaan van de zestig gasten de liefde verklaarde, maar wederom haar broer Daniël.

Lees er meer over in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Hollandse Hoogte