Het zelfvertrouwen van Sandra Schuurhof heeft een flinke deuk opgelopen. De SBS6-presentatrice dacht afgelopen zomer in de mysterieuze S. haar droomman te hebben gevonden, maar hij lijkt er een dubieus dubbelleven op na te houden, ontdekte Story.

Article continues after the ad

De romance tussen Sandra Schuurhof en haar vriend S. (persoonsgegevens bij Story bekend) is voorbij. De twee kregen afgelopen zomer een relatie, nadat ze elkaar op het Spaanse feesteiland Ibiza hadden leren kennen. Al vrij snel na hun ontmoeting vertelde Sandra in een interview over haar gevoelens voor S. ‘Ik heb een leuke man leren kennen. Daar ben ik erg blij mee, maar ik wil er niet te veel over zeggen. Ik wil eerst graag de tijd nemen om elkaar in alle rust te leren kennen.’ Niet veel later werden de twee samen gefotografeerd en vertelde Sandra in geuren en kleuren tot over haar oren verliefd te zijn op S., van wie destijds gezegd werd dat hij de kost zou verdienen als politieagent. Na haar stukgelopen relatie met Hans Luiken, de vader van haar zoontje James, was er langere tijd geen man in het leven van Sandra.

Wietplantage

De nieuwslezeres had aan aandacht geen gebrek, en werd vorig jaar zomer nog aan voormalig Campinglife-presentator Sander Janson gelinkt, maar kreeg dus pas vlinders in haar buik nadat ze S. diep in zijn ogen had gekeken. Gelukkig voor Sandra bleek dat gevoel wederzijds. Al vrij snel daarop besloot ze om S. kennis te laten maken met haar 3-jarige zoontje James. Andersom stelde S. zijn nieuwe liefde ook voor aan zijn 5-jarige dochtertje. Niets leek hun geluk in de weg te staan. Het liep echter allemaal anders: vorige week lekte uit dat Sandra en S. al een maand uit elkaar zijn en in zijn woonplaats Bennebroek is hij het gesprek van de dag. Niet per se vanwege zijn liefdesbreuk maar omdat er dinsdag 12 december jongstleden een wietplantage in zijn woning werd ontdekt. ‘Vanuit het niets kwamen er vier politieauto’s aangereden. Al snel bleek dat ze in zijn huis een wietplantage hadden gevonden,’ vertelt een buurtbewoner aan Story. 

Het hele artikel lees je in Story 1-2018. De editie ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders