Na broer André wordt nu ook Roxeanne Hazes de trotse ouder van een zoontje. De vraag is: wie van de twee zal het zangtalent van zijn beroemde opa hebben geërfd? Dat antwoord zal nog even op zich laten wachten, maar ongetwijfeld hopen broer en zus dat allebei hun jongens in de toekomst de sterren van de hemel zullen zingen...

Roxeanne Hazes (25) heeft er nooit een geheim van gemaakt graag jong moeder te willen worden. Toen ze Erik Zwennes tegen het lijf liep, wist ze meteen: hij wordt de vader van mijn kinderen. Roxeanne raakte opnieuw zwanger en maakte afgelopen weekend op haar Instagram-pagina bekend dat ze een zoontje verwachten. ‘Voor ons maakte het niet uit. Als je maar gezond zou zijn. Maar... Met urgentie op zoek naar een cursus ‘Voetballen voor dummies’. Je bent zo welkom, kleine jongen.’

André

Het is niet aannemelijk dat Roxeanne haar zoontje naar haar overleden vader André Hazes vernoemt, want dat heeft haar broer al met zíjn zoon gedaan; wellicht krijgt de kleine als tweede naam André. De grote vraag is echter: wie van de twee Hazes-telgen erft het talent van hun opa? Hoogstwaarschijnlijk hopen broer en zus, die beiden een succesvolle zangcarrière hebben, dat óók hun zoons straks de microfoon ter hand zullen nemen. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders