Een aantal weken lang kon Nederland op de bank mee puzzelen met Make Up Your Mind. In dit programma op zaterdagavond verschijnen BN'ers als Dragqueens en moet een wisselend panel onder leiding van Nikkie de Jager en Fred van Leer raden wie er achter de laag make-up en extravagante outfits schuilt. Aanstaande zaterdag is alweer de finale. Carlo Boszhard verklapt dar hij dit weekend het programma met een co-host presenteert. Maar deze Queen lijkt toch best veel op de presentator zelf...

'Welke BN’er is zaterdag mijn co-host in de finale van Make Up Your Mind?', schrijft Carlo op zijn Instagram bij een foto van een nieuwe Queen. Ook onthult hij dat er in de finale een aantal spectaculaire nieuwe onderdelen te zien vallen. 

Co-host 

Maar niemand reageert op dat leuke nieuwtje. De reacties zijn vol met gokjes welke BN'er er op de afbeelding te zien is. Ricardo Ras, die het programma De Casting Kantine won als Robert ten Brink, laat geheimzinnig weten: 'Ik heb echt geen flauw idee wie dit is'. Sommige geven hem gelijk, anderen denken dat hij met deze reactie doelt op zijn eigen deelname. 

Carlo, ben jij dat? 

Een andere volger gokt dat de partner van Carlo - Herald Adolfs - wordt omgetoverd als dragqueen. Maar ook de namen Jeroen van Koningsbrugge, Freek Vonk en Winston Post komen voorbij. Toch denken veel fans dat er een addertje onder het gras zit. 'Ik zou niet weten hoe, als co-host, maar dit lijk jijzelf wel😂', lacht iemand onder de post. 'Ik zie ook meteen Carlo zelf hierin', reageert een ander. 'Carlo... ben jij dat?', wordt er voorzichtig gevraagd. Of Carlo zelf als Queen het programma presenteert of er toch een andere BN'er tevoorschijn komt zien we aanstaande zaterdag. 

Article continues after the ad
Bron: Instagram | Beeld: Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.