Chique op vakantie, wie wil dat nou niet? Waylon en Bibi genieten in elk geval in weelde van het poepie dure en luxe leven in Monaco. 

Zo is te zien op social media.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romantic dinner for 2,5 😝❤️ #lelouisxvalainducasse#monaco#familydinner#alleenmaaraanhetvreten

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Tour de France

Bibi deelt jaloersmakende plaatjes van Hôtel de Paris Monte-Carlo, Michelin-restaurant Le Louis XV - Alain Ducasse (pittig prijskaartje per gerecht), en een dikke Rolls Roys waar het gezin mee door de mondaine badplaats toert. Niet alleen Monaco is the place to be, ook onder meer Cannes, Parijs en Saint Tropez staan op het programma. Een mooie tour de France dus.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

For all the HATERZZZ... #Iloveyou #kusje

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romantic dinner for 2,5 😝❤️ #lelouisxvalainducasse#monaco#familydinner#alleenmaaraanhetvreten

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Wijze les

En passant geeft Waylon nog antwoord op de meest gestelde vraag van dit moment: 'Wat willen jij en Bibi dochter Teddy allemaal meegeven in het leven?' Waylon op Instagram: 'Wat de toekomst brengt weten we simpelweg niet en daar wil ik ook helemaal niet bij stil staan het gaat toch nooit zoals je denkt, Bibi en ik zijn daar een perfect voorbeeld van. 

Papa en mama

Een aantal dingen die we haar willen meegeven weten de twee wel. 'Proef alle smaken, zie alle kleuren en luister naar iedere noot muziek, dans alsof je leven ervan afhangt en laat zien wie je bent, waar je ook bent. Wees lief en eerlijk voor en naar iedereen maar vooral voor en naar jezelf want jij bepaalt je waarde in het leven. Heb geen maling aan wat een ander vindt, denkt of zegt maar schat het op juiste waarde in.'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik krijg regelmatig de vraag (in positieve en negatieve zin) wat wij ons kind allemaal gaan leren... Allereerst, ik heb geen idee! We zijn op dit moment in de fase dat we zelf net gewend zijn aan het ouderschap en Teddy net begint te begrijpen wat sommige simpele woorden betekenen. Ja, nee, eten, drinken, poep, pies en ga zo maar door... U snapt het wel denk ik. Wat de toekomst brengt weten we simpelweg niet en daar wil ik ook helemaal niet bij stil staan het gaat toch nooit zoals je denkt, @bibibreijman en ik zijn daar een perfect voorbeeld van... Een aantal dingen die we haar willen meegeven weten we wel. 1. De aarde is groot maar de wereld is klein dus ontdek en kijk waar jij je goed voelt want daar moet je zijn. 2. Proef alle smaken, zie alle kleuren en luister naar iedere noot muziek. 3. Dans alsof je leven ervan afhangt en laat zien wie je bent, waar je ook bent. 4. Wees lief en eerlijk voor en naar iedereen maar vooral voor en naar jezelf want jij bepaalt je waarde in het leven. 5. Heb geen maling aan wat een ander vindt, denkt of zegt maar schat het op juiste waarde in. Jij bent de wereld als je je aan deze simpele dingen houdt lieve Tedje. Voor ons ben je al onze hele wereld... Ik wil de rest van m’n leven met jou en je moeder dansen. ❤️

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.