Rocky Hehakaija (36) staat in de finale van Wie is de mol?. Het geluk lacht haar niet alleen toe in het programma, ook in de liefde is ze erg gelukkig. De voetbalster is namelijk smoorverliefd op Bettina.

Vriendin Rocky

Rocky woont samen met Bettina in Amsterdam. Ze hebben twee asielkatten: Aiko en Pepe. Op Instagram deelt Rocky vaak lieve foto's samen met haar Bettina. We smelten helemaal weg bij captions als 'My biggest supporter, my love and my dance partner' en 'Love on top'.

De tekst gaat verder onder de foto.

Music lovers

In 2019 leerden Rocky en Bettina elkaar kennen in poppodium Paradiso. Sindsdien zijn ze niet meer van elkaars zijde weg te slaan. De twee gaven zelfs een feestje toen ze officieel 'moeders' werden van hun asielkatten met cupcakes, cocktails en al.

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de foto.

Geheimen delen

De 'WIDM'-deelnemers mogen één persoon in hun omgeving uitkiezen als vertrouwenspersoon. Het verbaast dan ook niemand wanneer Rocky zou kiezen voor Bettina om al haar avonturen mee te delen. Hoe het precies zal eindigen voor Rocky in Wie is de Mol? komen we bijna te weten. Vanavond zal het finalespel te zien zijn en volgende week is hij er dan eindelijk: de grote ontknoping. De fans van het programma vertrouwen vol op Rocky, ze staat op de laatste plek van mol-verdachten.

Bron: Libelle | Beeld: AVROTROS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.