Wibi Soerjadi (47) en zijn grote liefde Céline van Riemsdijk (29) gingen twee jaar geleden uit elkaar. De pianist was intens verdrietig en hoopte op een verzoening. Die wens is uitgekomen. Story betrapte Wibi met zijn ex tijdens een romantisch samenzijn in Amsterdam!

Hoewel ze niet meer als geliefden door het leven gingen, was het ex-vriendin Céline die Wibi troostte na het overlijden van zijn vader. Sterker: Céline steunde haar Wibi zelfs tijdens de uitvaart. ‘Ik vond het heel erg fijn dat Céline juist op dat moment bij mij was,’ zegt Wibi nu tegen Story. ‘Céline kende mijn vader ook erg goed en begreep daardoor mijn verdriet als geen ander.’ Wibi en Céline groeiden volgens eigen zeggen steeds meer naar elkaar toe. Story betrapte het stel tijdens een romantisch avondje uit in Amsterdam. Ze bezochten een cabaretvoorstelling van Daniël Arends. ‘We zijn allebei fan van hem,’ aldus Wibi. ‘Céline en ik zien elkaar veel en genieten volop van elkaar. Ik ken haar al vanaf haar zestiende. We hebben al veel langer een relatie dan menigeen denkt. Velen hebben lange tijd niets geweten van onze liefde voor elkaar.’ Céline lacht: ‘Wibi en ik waren in 2007 al samen. Story-fotograaf Edwin Smulders was de eerste die ons samen fotografeerde in de P.C. Hooftstraat.’ Het is overduidelijk dat oude liefde kennelijk niet roest. Wibi en Céline stralen weer aan elkaars zijde, maar: ‘We doen het rustig aan.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 43 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Nu het bekend is geworden dat de kinderen van Samantha de Jong en Michael van der Plas naar Spanje verhuizen staat de telefoon van Michael ongetwijfeld roodgloeiend. Op Facebook geeft Michael een reactie op de situatie.

Hij schrijft: 'Goedemorgen bijna middag.

Vanmorgen hiermee wakker geworden toen ik naar buiten keek. Om nog maar te zwijgen van al het moois dat ik zag toen ik mijn ogen open deed: mijn kindertjes veilig en wel in dit mooie land en mijn nieuwe vriendin druk bezig met het ontbijtje voor ons.

De media vandaag staan er vol van begrijp ik en de roddelbladen ook. Inderdaad zijn de kinderen mee naar Spanje en vandaag is de eerste dag hier. Over de thuissituatie heb ik niet zoveel te zeggen al heb ik er natuurlijk wel een mening over, het enige wat er toe doet voor nu is rust en stabiliteit voor de kinderen.

Als je als vader zijnde de moederrol helemaal in moet vullen, ontdek je pas echt wie je kinderen zijn. Althans, dat geldt voor mij. Ik kan goed merken dat de huidige rust en regelmaat een erg positief effect op ze heeft en ik zie twee schone en happy kleine bengeltjes door het huis rennen nu, lachend en zingend. Dit is ook wie ik ben, een vader en ondernemer, genietend van deze fase in ons leven.

Wij gaan straks denk ik bij het zwembadje kijken en lekker wat eten met de kids, Angelina krijgt huiswerk en gelukkig kan dat allemaal onder gecertificeerde begeleiding hier gedaan worden volgens de Nederlandse eisen, aan alles is gedacht. Lieve mensen ik wens jullie een fijne dag!'

Beeld: Peter Smulders

Het deelnemersveld van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is bekend. Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die achter het stuur kruipen op het circuit.

Henk Westbroek in De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: zijn rijbewijs gekregen. Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft haar vader opgegeven en is zijn bijrijder.

Michella Kox

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Haar bijrijder is goede vriendin Leslie Keijzer, bekend van Gooische Meisjes.

Andere deelnemers

Oud Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Concentrate-host Bobbie Bodt doet mee met JayJay Boske als bijrijder. Temptation Island-ster Shady is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian. Voormalig Dolly Dots-zangeressen Anita Heilker en Esther Oosterbeek maken het deelnemersveld compleet.

De vip-editie van De Slechtste Chauffeur van Nederland begint komende dinsdag op RTL 5, met John Williams als presentator en rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel als juryleden.

Beeld: Peter Smulders
(ANP)