Wibi Soerjadi zou graag een nieuwe liefde willen, maar is nog niet aan het daten. Toch verveelt hij zich niet. "Over vrouwelijke aandacht heb ik in elk geval niet te klagen."

Vrouwelijk schoon

In gesprek met Viva vertelt de 47-jarige Soerjadi dat er zich allemaal vrouwen aandienden, nadat het uitging met zijn ex Céline. "Ik kreeg briefjes, soms zelfs met sleutels erbij. Of er bleven vrouwen hangen na een concert voor een praatje. En dan gaan ze direct op hun doel af hoor, ze winden er geen doekjes om."

Onverwachte bezoekjes

Vrouwen staan ook onaangekondigd bij hem voor de deur. "Aanbellen met autopech en als ik dan ga helpen blijkt dat de auto het gewoon doet. Of die keer dat er 's ochtends een vrouw voor de deur stond met een dienblad. Ze kwam een ontbijtje brengen en het leek haar gezellig dat samen te doen."

Article continues after the ad

Jezelf zijn

Soerjadi zoekt een vrouw die dezelfde energie heeft als hij. "Zodat je niet alles hoeft uit te leggen en dingen gewoon vanzelf gaan. Dat had ik met Céline heel erg. Ik vind het belangrijk dat ik mezelf bij iemand kan zijn. Dat we niet bezig zijn om elkaar te veranderen."

Beeld: Peter Smulders | VIVA