Wibi Soerjadi zou graag een nieuwe liefde willen, maar is nog niet aan het daten. Toch verveelt hij zich niet. "Over vrouwelijke aandacht heb ik in elk geval niet te klagen."

Vrouwelijk schoon

In gesprek met Viva vertelt de 47-jarige Soerjadi dat er zich allemaal vrouwen aandienden, nadat het uitging met zijn ex Céline. "Ik kreeg briefjes, soms zelfs met sleutels erbij. Of er bleven vrouwen hangen na een concert voor een praatje. En dan gaan ze direct op hun doel af hoor, ze winden er geen doekjes om."

Onverwachte bezoekjes

Vrouwen staan ook onaangekondigd bij hem voor de deur. "Aanbellen met autopech en als ik dan ga helpen blijkt dat de auto het gewoon doet. Of die keer dat er 's ochtends een vrouw voor de deur stond met een dienblad. Ze kwam een ontbijtje brengen en het leek haar gezellig dat samen te doen."

Jezelf zijn

Soerjadi zoekt een vrouw die dezelfde energie heeft als hij. "Zodat je niet alles hoeft uit te leggen en dingen gewoon vanzelf gaan. Dat had ik met Céline heel erg. Ik vind het belangrijk dat ik mezelf bij iemand kan zijn. Dat we niet bezig zijn om elkaar te veranderen."


Beeld: Peter Smulders | VIVA

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders