De nabestaanden van Whitney Houston zijn een tournee aan het plannen. En niet zomaar een tournee: de overleden zangeres zal hier verschijnen als hologram.

Tournee

De schoonzus en oud-manager van Whitney Houston hebben dat laten weten in The New York Times. En bij een hologram-tournee blijft het niet: de familie van Houston wil ook een nieuw album met nooit eerder uitgebrachte nummers uitbrengen. 

Article continues after the ad

Juiste moment

Sinds het overlijden van Whitney in 2012 wilden de nabestaanden niets weten van dergelijke deals, maar volgens oud-manager Pat Houston is nu het juiste moment. "De afgelopen zeven jaar zijn erg emotioneel geweest, maar nu moeten we strategisch zijn."

Verslavingen

In de jaren voordat de zangeres op 48-jarige leeftijd overleed, kwam ze vooral in het nieuws vanwege haar verslavingen. Een nieuwe tournee en album moeten daar nu verandering in brengen. "Het ging helemaal niet meer om de muziek. Mensen waren vergeten hoe goed ze was. Ze lieten de persoonlijke dingen in haar leven de reden waarom ze in eerste instantie verliefd op haar waren overschaduwen."

Wanneer het nieuwe album uitkomt en de tournee van start gaat, is nog niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP