Volgens geruchten is Wesly Bronkhorst weer vrijgezel… en meteen alweer verliefd! Is de sexy Kelly, met wie hij betrapt werd tijdens een romantisch dinertje, zijn nieuwe liefde?

Volgens geruchten heeft Wesly Bronkhorst (35) gebroken met zijn vriendin Marieke. En dat terwijl de populaire zanger vorig jaar nog beweerde in haar zijn droomvrouw te zien. ‘Het lijkt wel of alles samenkomt,’ zei Wesly tegenover Story. ‘Ik ben echt zo gelukkig. Ik heb niets meer te wensen.’ Aan dat euforische gevoel zou een onverwacht einde gekomen zijn – Wesly is volgens insiders weer vrijgezel.

Article continues after the ad

Zakenvrouw

Dat hij onlangs romantisch dineerde bij het hoofdstedelijke restaurant Dynasty in gezelschap van een beeldschone blondine, past binnen dat plaatje. Ooggetuigen zagen hoe de galante Wesly al zijn charmes inzette om haar hart te veroveren. Het blijkt te gaan om de 27-jarige Kelly Heruer. De sexy zakenvrouw heeft het online bedrijf Dirtydish.nl dat serviezen met een ondeugende knipoog verkoopt; haar serviesgoed is volgens lifestyledeskundigen een heuse rage aan het worden. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 35 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders