Het is exact een jaar geleden dat de scheiding van Wesley en Yolanthe bekend werd gemaakt. Maar ze zijn nog altijd niet officieel uit elkaar! De foto’s die Story vorige week op Schiphol van hen maakte, laten weinig te raden over: de voetballegende vecht voor zijn gezinsgeluk. 

Dat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau vorig jaar hun scheiding aankondigden, betekent niet dat ze niet meer samen door één deur kunnen – dus ook niet als dat de glazen schuifdeur in de aankomsthal op Schiphol betreft. Daar fotografeerde Story de twee afgelopen donderdag met hun 4-jarige zoontje Xess Xava.

Article continues after the ad

Warm welkom

Wesley stond ze op te wachten nadat Yolanthe en Xess Xava geland waren met de vlucht uit hun woonplaats Los Angeles, waar de actrice aan een carrièrevervolg in Hollywood werkt. Een innige omhelzing van zijn jongste zoon Xess Xava vormde het warme welkom van de voetballegende. 

Nieuwe relatie

Hoewel een positieve Wesley inmiddels ook al aan Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker meldde dat hij werkt aan zijn relatie met Yolanthe, is er vanuit haar management nog altijd geen witte rook zichtbaar, al speelt er volgens hen ook niets met een andere man. ‘Als er een nieuwe relatie is, maken we dat zelf bekend.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.