Dat Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau zijn getrouwd, is geen toeval. De voetballer wist al heel lang dat hij de presentatrice zijn vrouw wilde maken. Dat is hem uiteindelijk gelukt door een opmerkelijk telefoongesprek.

Doel

Yolanthe vertelt in de documentaire Door Andere Ogen - Wesley Sneijder hoe haar echtgenoot haar destijds heeft versierd. Ze herinnert zich een opmerkelijk telefoongesprek. 'Wes begon zijn verhaal: 'Ik was een klein jongetje en had een droom, ik ging bidden, ik ging vechten, ik ging trainen.' En dat verhaal duurde heel lang. Aan het eind van het verhaal bereikte hij steeds het doel. Als klein jongetje wilde hij voor Ajax spelen, daarna wilde hij naar het Nederlands elftal en voor de grote jongens spelen: Real Madrid.''

Article continues after the ad

Droomvrouw

Uiteindelijk kwam Wesley bij zijn volgende doel: Yolanthe. 'Toen ik zeventien jaar oud was, zag ik een meisje op televisie, en met haar wilde ik trouwen. Dus: ik belde jou even om te zeggen dat jij mijn vrouw wordt,' aldus de voetballer. Wesley kreeg gelijk: hij haalt altijd zijn doel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders