Volgens welingelichte bronnen zou het flink rommelen in het huwelijk van Wesley en Yolanthe Sneijder. Wesley zegt nu dat deze geruchten over huwelijksproblemen niet kloppen en dat hij en Yolanthe nog steeds samen zijn.

'We zijn gewoon druk. Ik hier, Yolanthe in Amerika. We hebben elke dag contact via Facetime', vertelt Wesley aan Privé. Zo schreef het blad al eerder dat er problemen zouden zijn ontstaan in het huwelijk van de twee en dat Yolanthe daarom heel weinig thuis is. Ook Story berichtte over de eventuele problemen tussen het stel.

Huwelijksproblemen

Zo werkt Yolanthe veel in Amsterdam, had ze opnames in Mexico en vloog ze daarna naar Florida, terwijl de gezamenlijke woning van de twee in Quatar staat waar Wesley voor voetbalclub Al-Gharafa speelt. Daarnaast zou Yolanthe haar naam op sociale media veranderd hebben in 'Cabau', in plaats van 'Sneijder-Cabau'. 'Haar naam heeft ze een tijd geleden al gewijzigd', aldus Wesley.

Yolanthe en Wesley Sneijder zijn getrouwd sinds 2010 en hebben samen een zoontje, Xess Xava (2).


Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

 

Het zoontje van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau blies gisteren alweer drie kaarsjes uit. En die stonden niet op een doodgewone kwarktaart, want er werd een heus themafeest voor het ventje georganiseerd.

Aapjes kijken

“Als je kleine jongetje van apen houdt, dan kleden we ons allemaal als een aapje”, schrijft Yolanthe bij een vrolijke foto van Xess met een gorillataart.

Alles uit de kast

De presentatrice had zichzelf ook laten schminken als het favoriete dier van haar zoontje, zo zien we beter op een tweede plaatje. Dat maakt ook duidelijk dat Yo alles uit de kast heeft getrokken om een spetterend feest te organiseren, want werkelijk alles is in jungle-stijl. Hóe tof?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Johan Derksen heeft geen hoge pet op van Twan Huys. Als de presentator een uitnodiging zou krijgen om aan te schuiven bij RTL Late Night, zou hij die afslaan. 'Ik heb onlangs besloten om nergens meer aan tafel te gaan, maar bij Twan Huys zou ik helemaal nooit gaan zitten,' zegt hij in Veronica Inside.

Rel

Johan deed de pittige uitspraak in een discussie over de rel rondom Jenny Douwes en Jerry Afriyie. 'Ik zag aan dat blonde Friese vrouwtje dat er afspraken zijn gemaakt dat die mensen die protesteerden niet aan tafel zouden komen. Die afspraken maak je en dan wordt dat mens in de uitzending onder druk gezet doordat ze wel aan tafel mogen komen. Die mevrouw had ook nog goede argumenten waarom ze niet met die mensen wil zitten,' zegt Johan in Veronica Inside. 'En Twan Huys draait als een dorpspastoor om de hete brij heen en uiteindelijk haalt hij ze toch aan tafel en laat hij haar niet uitpraten. Zij had gewoon op moeten stappen.'

Gekkenhuis

De presentator zou mede door deze actie niet zo snel bij Twan aanschuiven. 'Als ik nu als gast uitgenodigd word, zou ik mijn twijfels hebben. Je weet nooit in wat voor gekkenhuis je daar terechtkomt.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders