Volgens welingelichte bronnen zou het flink rommelen in het huwelijk van Wesley en Yolanthe Sneijder. Wesley zegt nu dat deze geruchten over huwelijksproblemen niet kloppen en dat hij en Yolanthe nog steeds samen zijn.

'We zijn gewoon druk. Ik hier, Yolanthe in Amerika. We hebben elke dag contact via Facetime', vertelt Wesley aan Privé. Zo schreef het blad al eerder dat er problemen zouden zijn ontstaan in het huwelijk van de twee en dat Yolanthe daarom heel weinig thuis is. Ook Story berichtte over de eventuele problemen tussen het stel.

Huwelijksproblemen

Zo werkt Yolanthe veel in Amsterdam, had ze opnames in Mexico en vloog ze daarna naar Florida, terwijl de gezamenlijke woning van de twee in Quatar staat waar Wesley voor voetbalclub Al-Gharafa speelt. Daarnaast zou Yolanthe haar naam op sociale media veranderd hebben in 'Cabau', in plaats van 'Sneijder-Cabau'. 'Haar naam heeft ze een tijd geleden al gewijzigd', aldus Wesley.

Yolanthe en Wesley Sneijder zijn getrouwd sinds 2010 en hebben samen een zoontje, Xess Xava (2).

Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

 

Een prater is boer Jaap Vreeken uit Boer zoekt Vrouw niet. Zelf zou hij zich nooit hebben opgegeven voor het programma, maar een vriendin dacht daar anders over. Hoewel de boeren en hun familieleden een spreekverbod opgelegd hebben gekregen, praat vader Krijn wél met Story. ‘Ik hoop op een lieve vrouw voor Jaap…’

Tijdens de eerste Boer zoekt Vrouw-aflevering zat deelnemende boer Jaap (49) met zijn ouders Krijn en Mady voor de buis. Hoewel de familie van Jaap een spreekverbod van de omroep KRO-NCRV heeft gekregen, praat Jaaps vader Krijn wel met Story. ‘Het was best vreemd om jezelf terug te zien op televisie,’ zegt hij. 'Ik heb eerder met de media gesproken, maar dat ging altijd om mijn vakgebied. Maar nu ging het om Boer zoekt Vrouw. Dat is toch heel iets anders...’ Het populaire televisieprogramma is voor de familie niet onbekend. ‘We kijken elk jaar. Maar het is nooit in ons opgekomen dat Jaap daaraan mee zou willen doen.’ Het was voor Krijn en Mady dan ook een grote verrassing toen hun zoon vertelde dat hij uit 635 boeren was geselecteerd. ‘Maar het was ook voor hem een verrassing. Jaap heeft zich namelijk niet zelf opgegeven. Dat deed een vriendin.' 

Lees het hele interview in Story editie 21. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Linelle Deunk (KRO-NCRV)

Dit weekend gaat de grote Formule 1 Grand Prix de Monaco weer van start. En dat betekent dat Max Verstappen weer lekker mag scheuren door zijn eigen woonwijk. Max heeft een prachtig appartement in het prinsdom, dat tot de puntjes is ingericht door zijn moeder Sophie.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: Show.nl