Wesley Sneijder geridderd

Gaby Blaaser, Emma Heesters of toch weer Yolanthe Cabau: het liefdesleven van Wesley Sneijder is veelbesproken. Normaliter houdt de oud-voetballer zijn lippen stijf op elkaar over zijn privéleven, maar nu geeft hij tóch duidelijkheid over zijn relatiestatus.

Wesley is vandaag 36 jaar geworden en volgende maand komt zijn nieuwe boek uit: alle reden voor Giel Beelen om hem eens te bellen in zijn radio-show. De oud-voetballer is bijzonder openhartig. 'Ik kom uit de Utrechtse wijk Ondiep.. dat is geen Wassenaar. Daar gebeurden wel dingen die niet altijd even prettig waren. Daar ben ik openhartig over. Toen ik gesprekken had voor het boek, kwamen er veel dingen naar boven. Maar het is heel vermoeiend. Als je heel diep gaat, komen er bepaalde emoties naar boven,' vertelt hij aan Giel over zijn biografie.

Relatiestatus

Ook Wesleys liefdesleven komt aan bod. Er is op dit moment geen vrouw in zijn leven, bevestigt hij. De oud-voetballer viert zijn verjaardag dit jaar als vrijgezel. 'Al ben ik bang dat er wel wat is georganiseerd door mijn vriendenclubje. Ik laat me verrassen,' aldus Wesley.

Gaby of Emma?

Na de breuk met Yolanthe, zou Wesley het onder meer heel gezellig hebben gehad met Gaby Blaaser. De twee werden samen gespot op een feestje, maar de actrice ontkent in alle toonaarden dat er zich iets heeft afgespeeld. Ook gaan er geruchten dat er iets speelde tussen Emma Heesters (24) en Wesley. Er werd gefluisterd over een zoen, die zou hebben plaatsgevonden op het verjaardagsfeestje van Emma. De zangeres doet het gerucht af als onzin.

Article continues after the ad

Uit elkaar

In het voorjaar van vorig jaar werd bekend dat Yolanthe en Wesley Sneijder een punt hadden gezet achter hun huwelijk. De 36-jarige voetballer en de presentatrice waren sinds mei 2009 samen, trouwden in juli 2010 in het Italiaanse Siena en hebben een vierjarige zoon (Xess Xava). Wesley heeft samen met zijn jeugdliefde Ramona nog een zoon (Jessey).

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.