Wesley Sneijder heeft olie op het vuur gegooid in zijn akkefietje met fanatieke Ajax-supporters. De oud-voetballer steekt met een provocerende video een middelvinger op naar de F-side, die vinden dat Sneijder niet meer welkom is in de hoofdstad.

Gisteren lieten de fanatieke Ajax-supporters via sociale media weten dat ze helemaal klaar zijn met Sneijder. De oud-voetballer speelde tussen 1991 en 2007 bij Ajax, maar volgens de F-side is hij de Amsterdamse voetbalclub inmiddels helemaal vergeten. Ze verwijten hem dat hij lak heeft aan de 'club die hem kansen heeft gegeven' en ‘popie Jopie’ doet in de Galgenwaard. Ook zijn ze not amused dat Sneijder zijn afscheidswedstrijd in Utrecht heeft gehouden: 'Hij heeft er nog nooit gespeeld'! De F-siders maken duidelijk dat de oud-voetballer wat hen betreft niet welkom is in de hoofdstad.

Provocerende video

Sneijder heeft lucht gekregen van het bericht van de Ajax-supporters en laat via een Instagramvideo weten dat hij er maling aan heeft. In de video is te zien dat hij in de auto 'Als ik boven op de Dom sta' zingt, terwijl hij de N201 passeert. De oud-voetballer laat op deze manier weten dat hij niet onder de indruk is van de boodschap van de F-side.

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.