Wesley Sneijder is helemaal klaar met de verhalen die over hem en Yolanthe de ronde doen. De 35-jarige voetballer schrijft een bericht op Instagram waarin hij bevestigt dat hij en Yolanthe (34) inderdaad uit elkaar zijn en dat hij alle roddels meer dan zat is.

"Ik ga niet meer aardig doen over alle bullshit die mensen zeggen over mij en Yolanthe. Laat mij heel duidelijk zijn: ja we zijn al een tijdje niet meer samen, nee we zijn nog steeds niet gescheiden." Wesley zegt dat hij veel fouten heeft gemaakt binnen zijn huwelijk, maar dat het niemand wat aangaat. Hij neemt het op voor zijn vrouw.

Article continues after the ad

Steeds gekker

"Dat Yolanthe nog steeds zo goed voor me is respecteer ik enorm. Ze zorgt iedere dag heel goed voor onze zoon EN MIJ, en dat terwijl we niet meer samen zijn." Daarbij zegt Wes dat Yo niets van hem wil. Volgens de voetballer hebben Turkse media het verhaal de wereld in geslingerd dat Yolanthe 19 miljoen zou willen van Wesley, maar dat hij haar maar 15 miljoen heeft gegeven. "Haha het wordt steeds gekker. Voor alle duidelijkheid: Yolanthe heeft mij nergens om gevraagd en ik vraag haar nergens om. Wij hebben elkaars geld niet nodig. De verhalen zijn leugens."

'Bullshit en leugens'

Wesley noemt het "walgelijk" wat voor "bullshit en leugens" de media schrijven. "Ik weet dat wij hier niet op hoeven reageren en ik respecteer de moeder van mijn kind zo veel dat dat ik kalm blijf en deze shit blijf accepteren. Maar zo ben ik niet. Ik laat mensen niet de hele tijd met mijn leven sollen!"

Xess Xava

Het koppel, dat in 2010 trouwde en samen een zoon heeft, maakte in maart bekend uit elkaar te gaan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)