Amper zes maanden geleden verhuisden Wesley en Yolanthe Sneijder naar Cannes. Maar nu al zouden de twee op het punt staan om wéér te verkassen. Volgens welingelichte bronnen vertrekt het glamourkoppel naar Los Angeles. Wat gaan Wesley en Yolanthe daar doen?

Het avontuur van Wesley Sneijder bij zijn Franse voetbalclub OGC Nice is tot op heden geen succes gebleken. Om-
dat Wesley afgelopen zomer drukker leek met de opening van zijn restaurant XaXa op Ibiza dan het vinden van een nieuwe voetbalclub, arriveerde de 33-jarige topvoetballer pas laat in de Franse havenstad en begon hij dan ook met een flinke conditionele achterstand aan het voetbalseizoen. Maar zelfs toen Wesley na een aantal weken weer helemaal op niveau was, lukte het hem niet zijn trainer Lucien Favre van zijn voetbalkwaliteiten te overtuigen. Wat daarbij ook meespeelt is dat Wesley met zijn gedachten niet meer volledig bij zijn sport is, maar dat hij samen met zijn vrouw Yolanthe steeds meer nadenkt over een leven naast zijn voetbalcarrière. Volgens de doorgaans goed ingelichte voetbaljournalist Jurriaan van Wessem (57), die al meer dan twintig jaar werkzaam is als correspondent in Zuid-Europa, vertrekken Wesley en Yolanthe dan ook zéér binnenkort uit Frankrijk.

VS

‘Iedereen in Nice houdt rekening met een snel vertrek van Wesley Sneijder,’ aldus Jurriaan in gesprek met Story. ‘Ik sprak vorige week met mensen van het bestuur van OGC Nice over hun volgende wedstrijd in de Europa League, in februari tegen Lokomotiv Moskou. Ik zei daarbij voor de grap: Tegen die tijd zal Sneijder wel weer een keer fit zijn. Toen zeiden die mensen: Ga er maar niet vanuit dat hij dan nog bij ons speelt. Omdat ik deze mensen al heel wat jaren ken en zij een grote invloed hebben binnen de club, beschouw ik deze informatie als zéér betrouwbaar.’ Omdat Wesley een contract heeft tot de zomer van 2018 zal zijn zaakwaarnemer Guido Albers de komende weken tot een oplossing moeten komen met OGC Nice, waarna Wesley en Yolanthe definitief uit Frankrijk kunnen vertrekken. ‘Wesley zal dan zo snel mogelijk op het vliegtuig naar de VS stappen,’ weet Jurriaan. ‘Er zijn twee clubs die vergaande interesse in hem hebben, dat zijn: LA Galaxy – de club waar Ruud Gullit in het verleden trainer is geweest en
David Beckham meerdere seizoenen heeft gevoetbald – en Los Angeles FC, uit dezelfde stad. De Amerikaanse competitie gaat in maart weer van start, dus voor die tijd moet het geregeld zijn.’  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders
 

Roxeanne Hazes weet nu al dat 2019 een mooi jaar gaat worden. In maart staat ze in de Ziggo Dome met Holland zingt Hazes. Daar zal haar zoontje Fender zijn neefje André jr. waarschijnlijk éíndelijk ontmoeten. Als klap op de vuurpijl hoopt Roxeanne daarna in Las Vegas te trouwen met haar grote liefde Erik.

De vier avonden in de Ziggo Dome is niet het enige evenement waar de jonge zangeres naar uitkijkt. Samen met haar vriend Erik heeft ze grootse plannen om in het huwelijk te treden. Niet in Nederland, maar in Las Vegas. ‘Ik weet dat ik altijd gezegd heb ervan te dromen om hier in Nederland als een prinses te trouwen. Een bruiloft met alles erop en eraan. Groot, grootser, grootst! Met een daverend feest als afsluiting. Maar dat wil ik niet meer. De afgelopen tijd zijn Erik en ik best veel vrienden kwijtgeraakt. Niet door ruzie of zo, maar omdat onze levens anders zijn geworden. Erik en ik duiken niet meer de kroeg in om dronken te worden, of gaan elders tot diep in de nacht feesten. Sinds Fender in ons leven is, leiden we een huisje-boompje-beestjebestaan en dan vallen er dus mensen af. Ik heb daar geen verdriet om. Het is zoals het is. Maar dan ga je je wel afvragen voor wie ik dat grote bruiloftsfeest wil geven. Voor al die zogenaamde vrienden of is die dag voor onszelf?

Klein houden

Erik en ik hebben besloten om die dag dus klein te houden. Zoals we er nu over denken, willen we naar Las Vegas. Een van onze lievelingsbands geeft daar in april een afscheidsconcert en we vinden het een goed idee om dat te combineren. Eerst trouwen in zo’n kapelletje met een foute Elvis Presley en een Marilyn Monroe om daarna naar het concert te gaan.’ Maar Roxeanne wil niet zonder haar moeder trouwen. ‘Vlak nadat Erik mij ten huwelijk heeft gevraagd, heb ik mijn moeder gevraagd of ze mijn getuige wil zijn. Mijn moeder gaat dus sowieso mee, want ik wil dat ze bij alle hoogtepunten in mijn leven aanwezig is. Ze was bij de geboorte van Fender en dus straks ook bij mijn huwelijk in Las Vegas. En ook Eriks familie willen we er natuurlijk graag bij hebben. We zijn beiden familiemensen, dus zij mogen op zo’n belangrijk moment niet ontbreken.’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

De moeder van Bridget Maasland was vorige week jarig en om dat te vieren deelde de presentatrice een kiekje van haar moeder. Schoonheid zit duidelijk in de familie. 

'Happy b-day lieve mama', schrijft Bridget Maasland bij het kiekje van haar moeder op Instagram.

Visagiste

El Maasland-Kleijwegt was visagiste, waardoor Bridget als klein kind al veel mee heeft gekregen van de hele televisiewereld. En dat leventje trok haar blijkbaar wel.

Twee druppels water

Haar moeder is, net als Bridget, ook een prachtige vrouw, dus haar schoonheid heeft ze niet van een vreemde. Bovendien lijken ze als twee druppels water op elkaar met het golvende blonde haar en hun big smile, toch?


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: Peter Smulders