Amper zes maanden geleden verhuisden Wesley en Yolanthe Sneijder naar Cannes. Maar nu al zouden de twee op het punt staan om wéér te verkassen. Volgens welingelichte bronnen vertrekt het glamourkoppel naar Los Angeles. Wat gaan Wesley en Yolanthe daar doen?

Het avontuur van Wesley Sneijder bij zijn Franse voetbalclub OGC Nice is tot op heden geen succes gebleken. Om-
dat Wesley afgelopen zomer drukker leek met de opening van zijn restaurant XaXa op Ibiza dan het vinden van een nieuwe voetbalclub, arriveerde de 33-jarige topvoetballer pas laat in de Franse havenstad en begon hij dan ook met een flinke conditionele achterstand aan het voetbalseizoen. Maar zelfs toen Wesley na een aantal weken weer helemaal op niveau was, lukte het hem niet zijn trainer Lucien Favre van zijn voetbalkwaliteiten te overtuigen. Wat daarbij ook meespeelt is dat Wesley met zijn gedachten niet meer volledig bij zijn sport is, maar dat hij samen met zijn vrouw Yolanthe steeds meer nadenkt over een leven naast zijn voetbalcarrière. Volgens de doorgaans goed ingelichte voetbaljournalist Jurriaan van Wessem (57), die al meer dan twintig jaar werkzaam is als correspondent in Zuid-Europa, vertrekken Wesley en Yolanthe dan ook zéér binnenkort uit Frankrijk.

VS

‘Iedereen in Nice houdt rekening met een snel vertrek van Wesley Sneijder,’ aldus Jurriaan in gesprek met Story. ‘Ik sprak vorige week met mensen van het bestuur van OGC Nice over hun volgende wedstrijd in de Europa League, in februari tegen Lokomotiv Moskou. Ik zei daarbij voor de grap: Tegen die tijd zal Sneijder wel weer een keer fit zijn. Toen zeiden die mensen: Ga er maar niet vanuit dat hij dan nog bij ons speelt. Omdat ik deze mensen al heel wat jaren ken en zij een grote invloed hebben binnen de club, beschouw ik deze informatie als zéér betrouwbaar.’ Omdat Wesley een contract heeft tot de zomer van 2018 zal zijn zaakwaarnemer Guido Albers de komende weken tot een oplossing moeten komen met OGC Nice, waarna Wesley en Yolanthe definitief uit Frankrijk kunnen vertrekken. ‘Wesley zal dan zo snel mogelijk op het vliegtuig naar de VS stappen,’ weet Jurriaan. ‘Er zijn twee clubs die vergaande interesse in hem hebben, dat zijn: LA Galaxy – de club waar Ruud Gullit in het verleden trainer is geweest en
David Beckham meerdere seizoenen heeft gevoetbald – en Los Angeles FC, uit dezelfde stad. De Amerikaanse competitie gaat in maart weer van start, dus voor die tijd moet het geregeld zijn.’  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders
 

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders