Het was lang onzeker waar Wesley en Yolanthe het komende jaar zouden wonen. Het gerucht ging dat het glamourkoppel Turkije zou verruilen voor Los Angeles, maar dat plan is voorlopig van de baan. Wesley heeft namelijk groot nieuws! 

Instanbul

Wesley en Yolanthe blijven voorlopig in Turkije. Het was een tijdje onduidelijk of de voetballer voor de Turkse club Galatasaray bleef spelen. Maar de kogel is door de kerk. Op Instagram kondigt hij aan dat de club hem weer laat trainen voor het aankomende voetbalseizoen. Dit betekent ook dat de twee in Instanbul blijven wonen. 

Droom in duigen

Dit is echter minder leuk nieuws voor Yolanthe, die dolgraag een acteercarrière had willen beginnen in Hollywood. Een nieuw bestaan in Amerika is voorlopig nog niet aan de orde. Wesley's contract bij Galatasaray loopt volgend jaar af. Wellicht is het dan Yolanthe's tijd? 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders