Het lijkt erop dat Leontine Borsato haar breuk met Marco in alle rust aan het verwerken is. Ze is op het vliegtuig naar Thailand gestapt, blijkt uit een hele reeks vakantiefoto's op Instagram.

Op een van de foto's zit Leontine in een tempel in Bangkok te mediteren. Na twee dagen in de Thaise hoofdstad brengt ze de rest van haar vakantie door op een van de Thaise eilanden.

Article continues after the ad

Hart onder de riem

Volgers steken haar een hart onder de riem met verschillende steunbetuigingen. Verschillende BN'ers zoals Nicolette van Dam, Quinty Trustfull, Ellemieke Vermolen en Anouk Smulders laten een hartje achter onder de foto. Maar vooral wordt ze aangespoord om lekker te genieten en zichzelf te verwennen. 'Heerlijk tijd voor jezelf, EINDELIJK. Geniet ervan en verwen jezelf maar lekker, lieve vrouw🌹', merkt iemand op. Een ander reageert: 'Wat fijn, geniet er van 🙏🏻.'

Scheiding

Begin vorige maand maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in Alkmaar wonen.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.