Gisteren werd bekend dat de liefde alweer over en uit is tussen MAFS-Chantal en haar nieuwe vlam. Toch lijkt 'Wenkie' nog niet klaar met de mannen in haar leven. Ze haalt dan ook hard uit naar haar voormalig echtgenoot Henk(ie).

Henk is namelijk alweer 11 maanden samen met zijn grote liefde Katja. Maar dat zette Chantal aan het denken: want waren zij toen nog niet officieel getrouwd?

Scheve schuit

Ze noemt het dan ook niet fair dat haar (ex-)man al verderging voordat het met haar officieel afgesloten was. 'Knap toen waren wij nog getrouwd 🤣🤣 dus de boodschap in het trouwboek..... Wordt vervolgd..... Niet eerlijk !!✌💪.' Dat terwijl toch al duidelijk was dat de twee nu niet écht een match made in heaven waren. Sterker nog, op huwelijksreis naar Turkije barstte de bom al tussen hen.

Article continues after the ad
 

Trouwboek

Maar wat was die boodschap dan? Nou, niet hele gezellige woorden zoals je hieronder kunt zien. Gelukkig hoeven de voormalig echtgenoten niks meer met elkaar te maken te hebben. Al lijkt Chantal maar wat graag een (trouw)boekje open te willen doen...

Bron: Libelle | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.