Vanavond is het eindelijk zover: dé finale van The Voice. Voor Wendy van Dijk een dubbele aflevering, aangezien het (voorlopig) de laatste keer zal zijn dat ze de show presenteert. 

Wendy vertrekt namelijk van RTL naar Talpa en het is nog niet duidelijk of The Voice ook mee zal verhuizen. Het volgende seizoen zal zeer waarschijnlijk nog gewoon op de oorspronkelijke zender te zien zijn. Daarom heeft van Dijk gedag moeten zeggen en dat was niet makkelijk.

Tranen

Wendy laat in een emotionele post op Instagram weten dat ze al afscheid heeft genomen van iedereen. Ze schrijft: 'Afscheid heb ik al genomen. Vorige week na de show. Thuis. Tranen. En vandaag gaan we alleen maar genieten en ligt de focus op de kandidaten. Zoals altijd. Zij moeten shinen, het gaat om hun toekomst. Wie wordt The Voice van 2019. Laten we vanavond samen genieten en ik bedank jullie voor het kijken naar TVOH. Daar zijn we maar wat trots op!' Ondanks hun huwelijksproblemen bedankt ze haar man Erland Galjaard voor alle steun. Ook haar maatje Martijn Krabbé wordt in het zonnetje gezet.
 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Article continues after the ad