Hoewel de huwelijkscrisis tussen Wendy en Erland overwonnen lijkt te zijn - de twee vieren immers weer samen vakantie -, kan de presentatrice het niet laten om ongegeneerd te flirten met andere mannen.

Of ja, in haar nieuwe programma dan. De blondine gaat namelijk samen met Juvat Westendorp 'Flirty Dancing' presenteren. Het idee? De kandidaten zien elkaar voor het eerst tijdens een danssessie. Wendy is in ieder geval enthousiast, zo vertelt ze aan Nu.nl: 'Het is enorm feelgood, het ziet er mooi uit, het gaat over mensen die op zoek zijn naar de liefde. Het heeft een knipoog en humor, zodat het voelt als een romkom. Ik heb het me echt eigen gemaakt, ga af en toe zelf zwierend door het beeld.'

Article continues after the ad

Geen onbekende wereld

De danswereld is dan ook geen onbekend gebied voor de presentatrice. 'Ik hou zelf enorm van dansen, ik ben zeven jaar prof geweest', verklaart Wendy. En de chemie met haar nieuwe collega? Die zit wel goed. 'De klik tussen haar en mij is goed, ze zorgt ervoor dat ik kan floreren, ze geeft me het vertrouwen en de ruimte', aldus Juvat.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.