Wendy van Dijk is al een tijdje in een financiële oorlog verwikkeld met haar ex-partner en thans aartsrivaal Robbert Boekema. Inmiddels is de sfeer tot onder het vriespunt gedaald, nu de presentatrice beslag blijkt te hebben gelegd op het huis van Robberts ouders!

Boze tongen

Na het faillissement van Wendy’s sportbedrijf DISQ Mobile Gym Nederland, kwam de SBS6-presentatrice behoorlijk onder vuur te liggen. Volgens haar ex-zakenpartner en DISQ-oprichter Robbert Boekema – over wie boze tongen beweerden dat het partnerschap niet ophield op kantoor hetgeen beiden altijd glashard ontkend hebben – kwam Wendy haar afspraken niet na. Ze zou hem zelfs zonder zijn medeweten uitgeschreven hebben als bestuurder van hun fitnessbedrijf. Niet alleen Robbert leefde mede om die reden op voet van oorlog met Wendy, ook het personeel van DISQ leek zich te keren tegen de doorgaans altijd zo positief ingestelde SBS6-ster.

Volle oorlogssterkte

Dat zou vooral komen doordat het personeel enkele maanden niet betaald zou zijn. In eerste instantie liet Wendy zich bij de afwikkeling van het faillissement begeleiden door haar adviseur Ben (overige gegevens bij Story bekend). Bizar genoeg overleed die onlangs echter volkomen onverwacht. Wendy van Dijk blijft de strijd echter op volle oorlogssterkte aangaan, vertelt Robbert Boekema aan Story. ‘Wendy heeft zelfs beslag gelegd op het huis van mijn ouders. Dat levert zóveel stress op bij mijn ouders. Mijn moeder heeft een paar weken terug een tia gehad... Gelukkig waren we er op tijd bij. Maar ze moet enorm opletten.’

Dit artikel komt uit Story. Editie 43 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.