Wendy van Dijk (49) heeft er een nieuw gezinslid bij. Haar zoon heeft namelijk de liefde gevonden! Dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Integendeel, Sem (17) showt zijn vriendin vol trots op Instagram met een tweetal romantische foto’s.

Nieuwe liefde Sem van Dijk

Op de kiekjes is te zien hoe Sem en Mirelle elkaar stevig vasthouden en gelukkig in de camera kijken. Veel woorden maakt Wendy’s zoon niet vuil aan de fotoreeks; hij zet er slechts een blozende, lachende emoji bij.

Insta official

Waar sommige fans nog zeggen dat het misschien een nichtje is met wie Sem poseert, wordt uit de reacties duidelijk dat het inderdaad zijn vriendin is. 'My love', reageert Mirelle namelijk. Wanneer iemand vraagt of het nu 'insta-official' is, reageert de zoon van Wendy bevestigend.

Gebroken harten

De gelukswensen stromen in elk gevallen binnen voor het kersverse stel. 'Schattig!', luidt een van de vele reacties. Ook zijn er een hoop harten van Sem’s fans gebroken. 'Onze kansen zijn officieel voorbij, meiden. Nee, just kidding. Veel geluk samen', reageert een fan grappend.

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de foto.

Hit

Sem van Dijk is allang niet meer alleen ‘de zoon van’ Xander de Buisonjé (46) en Wendy. Zo bewees hij in een duet met zijn vader dat hij een sterk staaltje kan rappen. Op Instagram heeft hij bovendien maar liefst 150.000 volgers en ook op YouTube is de zeventienjarige een hit.

Boxing Influencers

Eigenlijk zou Sem te zien zijn in Boxing Influencers, maar het coronavirus gooide helaas ook daar roet in het eten. Door de uitbraak en maatregelen kon het evenement niet doorgaan.

Door: Flaironline | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.