Wendy van Dijk heeft een lijntje waar je u tegen zegt. Toch moet de presentatrice ook opletten op wat ze eet. Niet omdat ze af moet vallen, nee juist zodat ze op gewicht blijft en niet te veel vermagerd. 

Dat vertelt ze in de nieuwste editie van haar blad Wendy. Hierin staat een gelukkig en gezond leven centraal, iets waar van Dijk zich helemaal in kan vinden. Toch is haar relatie met eten niet altijd makkelijk geweest. Thuis kreeg ze namelijk vaak Hollandse pot voorgeschoteld. 'En elke dag vlees, terwijl ik als zestienjarige had besloten dat ik vegetariër wilde worden.' Toen ze op zichzelf ging wonen, ging er een wereld voor haar open qua verschillende soorten keukens.

Article continues after the ad

Mager

Nu leert ze steeds meer bij over gezonde voeding, maar Wendy moet wel opletten op wat ze eet. 'Ik moet mijn best doen op gewicht te blijven. Klinkt als een droom voor veel vrouwen, ik klaag ook zeker niet, maar het wordt toch lastig als andere mensen je steeds té mager vinden en zeggen dat je dun genoeg bent.' Sporten doet ze dan ook vooral om zich lekker in haar vel te voelen. 'Als (oud-)danseres ben ik gewend te bewegen en dát geeft mij de juiste balans tussen body en mind.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders