Wendy van Dijk (47) heeft een warme band met haar moeder Tiny. Ze hebben samen de nodig ellende doorstaan. Maar wat staat de tijd hen goed.

Door: Faye Heijnis (Libelle)

Article continues after the ad

Op een kiekje die de presentatrice deelt op Instagram lijken moeder en dochter wel zussen. 'We mogen best eens vaker uitspreken wie we lief hebben', schrijft ze erbij, verwijzend naar haar voorwoord in de nieuwe editie van haar magazine Wendy.

Liefste vrouw

In de nieuwe Wendy schrijft, eh, Wendy onder meer: 'Dit nummer wil ik graag opdragen aan mijn moeder, voor mij de liefste vrouw in mijn leven. Zij heeft mij geleerd lief te zijn voor elkaar, goed te zorgen voor jezelf en voor de ander.'

Weduwe

Wendy’s vader, Jaap, overleed in 2006 op 62-jarige leeftijd aan darmkanker. Tiny, die nu in de zeventig zal zijn, bleef als weduwe achter. En dat heeft haar en Wendy alleen maar hechter gemaakt. 'Vanaf het prille begin heb ik een flink deel van de zorg voor Sem (Wendy’s oudste zoon met Xander de Buisonjé, red.) op mij genomen', vertelde Tiny in een interview met het tijdschrift Ook.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Peter Smulders