Het was gisteren opnieuw een razendspannende aflevering van Moordvrouw, waarbij de kijkers helaas afscheid moesten nemen van personage Liselotte van Kempen. Hiermee is het einde verhaal voor actrice Fockeline Ouwerkerk, die na afloop samen met collega Wendy van Dijk flink wat tranen moest wegpinken. 

'Voor altijd in mijn hart'

'Lieve allemaal... wat een overweldigende lieve en verdrietige reacties. Dank je wel voor het trouwe kijken! Ik heb met heel veel liefde Liselotte van Kempen gespeeld in Moordvrouw en ik zal 't nooit vergeten! Dikke kussen voor mijn Moordvrouwvriendjes, die voor altijd in mijn hart zitten, de geweldige regisseurs waar ik mee heb mogen werken en niet te vergeten het top team achter de schermen! You rock! Niet meer huilen, ik ben niet weg! Dikke dikke kussen voor jullie allemaal', schrijft de actrice op Instagram.

Reacties

Ook op social media barstte het gisteravond los van de geschrokken reacties. 'Wie vond het een goed idee om Liselotte uit de serie te schrijven' en 'Ik wil geen moordvrouw zonder Liselotte' is dan ook slechts een greep uit de vele reacties op Twitter. Met het vertrek van Fockeline is het de zoveelste keer dat er een geliefd personage uit de serie verdwijnt. Eerder besloten ook Menno de Waard, gespeeld door Porgy Franssen, en Carla Vreeswijk, gespeeld door Renée Soutendijk, het avontuur van Moordvrouw te verlaten. Rest ons alleen nog de vraag: wie is de volgende?

 

Een bericht gedeeld door Fockeline (@fockeline) op

Beeld: Instagram, ANP

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP