Het was gisteren opnieuw een razendspannende aflevering van Moordvrouw, waarbij de kijkers helaas afscheid moesten nemen van personage Liselotte van Kempen. Hiermee is het einde verhaal voor actrice Fockeline Ouwerkerk, die na afloop samen met collega Wendy van Dijk flink wat tranen moest wegpinken. 

'Voor altijd in mijn hart'

'Lieve allemaal... wat een overweldigende lieve en verdrietige reacties. Dank je wel voor het trouwe kijken! Ik heb met heel veel liefde Liselotte van Kempen gespeeld in Moordvrouw en ik zal 't nooit vergeten! Dikke kussen voor mijn Moordvrouwvriendjes, die voor altijd in mijn hart zitten, de geweldige regisseurs waar ik mee heb mogen werken en niet te vergeten het top team achter de schermen! You rock! Niet meer huilen, ik ben niet weg! Dikke dikke kussen voor jullie allemaal', schrijft de actrice op Instagram.

Reacties

Ook op social media barstte het gisteravond los van de geschrokken reacties. 'Wie vond het een goed idee om Liselotte uit de serie te schrijven' en 'Ik wil geen moordvrouw zonder Liselotte' is dan ook slechts een greep uit de vele reacties op Twitter. Met het vertrek van Fockeline is het de zoveelste keer dat er een geliefd personage uit de serie verdwijnt. Eerder besloten ook Menno de Waard, gespeeld door Porgy Franssen, en Carla Vreeswijk, gespeeld door Renée Soutendijk, het avontuur van Moordvrouw te verlaten. Rest ons alleen nog de vraag: wie is de volgende?

 

Een bericht gedeeld door Fockeline (@fockeline) op


Beeld: Instagram, ANP

Emile Ratelband: 'Nee! De uitzondering die werd gemaakt voor de twee Armeense kinderen, was volkomen onterecht.'

Willeke Alberti: 'Ja. Kinderen die bijna hun hele leven hier zijn, mag je niet terugsturen. Daar moeten we voor zorgen.'

Hans Klok: 'Ja. Deze groep van 400 kinderen mag blijven. Maar ze moeten begeleid worden. Ze hebben veel meegemaakt.'

Lees meer verhalen in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: 

Tijdens de opnames van hun film Romancing The Stone uit 1984, redde Danny DeVito het leven van collega Michael Douglas door slangengif uit diens hand te zuigen. 

"Op de set kwam een vent aan met een pick-up truck, en die had slangen bij zich", vertelde Danny. "Ik ben zelf bang voor slangen, dus ik kwam niet in de buurt. Maar Michael hing de hot shot uit dus die pakt een van die slangen." De acteur zegt dat hij Michael nog waarschuwde. "Ik riep nog: dat is een slang, dat ding kan je bijten. En toen werd hij in z'n hand gebeten."

Danny, die aan de start van de beide carrières van de acteurs een huis deelde met Michael, schoot meteen ter hulp. "Ik heb altijd gehoord dat het beste wat je kan doen, het gif eruit zuigen is. Dus dat heb ik gedaan. Ik zei nog tegen hem: het is maar goed dat je niet in je ballen gebeten bent, want dan was je nu dood geweest."


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP