Wendy van Dijk heeft vanochtend haar eigen tulp gedoopt in de Keukenhof. Dochtertje Lizzy was ook bij de speciale gelegenheid aanwezig. 

Lees ook: Zóveel is Linda de Mol in de eerste lijnweek afgevallen

Geel

De presentatrice heeft sinds vandaag een eigen gele tulp, vernoemd naar haar magazine. Wendy mocht de tulp zelf uitkiezen. Het werd een gele tulp en dat is niet zonder reden. Geel staat voor positiviteit, maar het is ook de kleur die haar overleden vader altijd koos voor bloemen. 

Trots

“We hebben net samen de Wendy van Dijk tulp gedoopt! Wat een eer! #trots!”, laat Wendy via Twitter weten. De tulp is geteeld door een kweker uit het Noord-Hollandse Sint Maarten. Ook dochtertje Lizzy was zichtbaar trots op haar moeder wegens de bijzondere tulp. 

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders