Heel even leek het erop dat Wendy van Dijk en Youp van 't Hek de strijdbijl hadden begraven, maar vandaag de dag bewijst de presentatrice maar weer dat niets minder waar is. Wendy haalt namelijk opnieuw flink uit naar de cabaretier...

Verzoening

De twee raakten vorig jaar nog in hevige strijd verwikkeld, toen Youp via social media flink uithaalde naar Wendy's man en RTL-baas Erland Galjaard. De presentatrice liet het er niet bij zitten en reageerde fel op Youp's beschuldigingen, wat uiteindelijk resulteerde in een heuse Twitter-rel. Toch konden Wendy en Youp hun gevoelens opzij zetten, toen ze zich samen hard maakten voor de actie van de inmiddels overleden Tijn. 

De Kwis

Maar nu we ruim een halfjaar later zijn, lijken de twee elkaar toch weer in de haren te vliegen. De cabaretier zegde onlangs namelijk zijn deelname aan het programma De Kwis af, omdat hij had vernomen dat presentator Paul de Leeuw niet blij was dat hij het woord 'pisnicht' gebruikte in zijn NRC-column. 'Ik wil niet naast een presentator zitten met een teer zieltje zodat ik op mijn woorden moet letten'. Voor de The Voice-presentatrice reden genoeg om opnieuw een sneer uit de delen naar haar 'vijand'. 'Maar niet de confrontatie aangaan.. dan toch maar afzeggen. Lafaard', laat ze via Twitter weten. 


Bron: Televizier Beeld: Twitter, Peter Smulders

Bewoners: oud-voetballer en tegenwoordig tv-analist René van der Gijp (57) en zijn tienerzoon Nicky; oudste zoon Sanny komt geregeld langs.
Beschrijving: een vrijstaande bungalow uit 1961 van 162m² met een eigen oprit en carport, in een rustig buurtje met rijtjeshuizen en flats in de Plantenwijk in Dordrecht. Het is strak en licht ingericht, met opvallende reproducties van naakttekeningen en foto’s van Marilyn Monroe en Brigitte Bardot aan de muur. In de achtertuin bevindt zich een zwembad.
Betaald: € 520.000 (2008). René bezit ook nog een huis in Rotterdam en een appartement in Scheveningen.
BN’ers in de buurt: Inge de Bruijn (Barendrecht), Robin van Persie (Rotterdam), Gerard Cox (Mijnsheerenland).

Bekijk foto's van de bungalow in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders 

Georgina Verbaan zou nog graag eens een roman willen schrijven. De actrice, die woensdag een nieuwe bundel heeft uitgebracht met een selectie van haar NRC-columns, heeft al eens een poging gewaagd. "Ik heb het wel geprobeerd, maar het is nog niet echt gelukt", zei ze in RTL Late Night.

Georgina had afgelopen jaar tijd ingeruimd om te beginnen, maar dat lukte niet erg. "Je moet jezelf aan het werk zetten. Dat is wel even schrikken", aldus de actrice. Waarschijnlijk komt er nu een korte verhalen-bundel, denkt ze. "Ik wil dat eerst in de vingers hebben."

In haar bundel Iets om naar uit te kijken staan naast Georgina's columns al drie korte verhalen. Het is na Loze ruimte uit 2016 haar tweede bundel.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP