De kappers zijn weer open en met die lange coronalokken, is het natuurlijk verleidelijk om de schaar erin te zetten. Wendy van Dijk (50) hakte de knoop door en showt op Instagram vol trots haar nieuwe coupe.

En die is een stuk korter dan we van de presentatrice gewend zijn. Maar wat staat haar goed! 'Ik heb het gedurfd! Waah!, laat Wendy weten bij het filmpje van haar kortere lokken. 

Article continues after the ad

Complimenten

Mari van de Ven kreeg de eer om het kapsel van de blondine aan te pakken en met succes! Volgers zijn laaiend enthousiast over deze verandering. 'Waanzinnig!! 🤩🤩🤩', reageert Manon Meijers. Dotan laat achter: 'Prachtvrouw ben je! ♥️' Een andere volger merkt op: 'Gedurfd! Mooie coupe, lekker hipper de pip.' Kortom, alleen maar lof voor Wendy.

Wie van de Drie

En daarmee zal Van Dijk dus schitteren met haar nieuwe kapsel tijdens het aankomende seizoen van Wie van de Drie. In het programma moeten panelleden Britt Dekker, Martien Meiland, Ryanne van Dorst en Najib Amhali proberen te achterhalen wie van de drie kandidaten bijvoorbeeld de echte Elvis-imitator, uitsmijter of datingcoach is. Ieder panellid krijgt een minuut om de drie kandidaten te onderwerpen aan een spervuur van vragen en instinkers. Het spelprogramma, dat in 1963 voor het eerst op de buis was, keerde vorig najaar terug op de Nederlandse televisie met Wendy van Dijk als presentatrice.

Bron: Libelle, ANP | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.