Sem, de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, mag vandaag zeventien kaarsjes uitblazen. De trotse ouders feliciteren hun jarige zoon. 'Wij houden van je!', laat de presentatrice weten.

Wendy en Xander hebben een lief bericht geschreven aan hun zoon. De presentatrice was de eerste, met een foto van Sem als baby en een recente foto. 'Met nog maar een paar dagen oud had je die blik al,' merkt Wendy op. 'Nu.. 17 jaar later ben ik zó trots op je. Wat een heerlijk joch ben je. Wij houden van je! Gefeliciteerd lieve Sem.' Xander houdt het bij een foto van hen samen. 'Happy birthday grote vriend,' schrijft hij bij het kiekje. 'Love you!'

Article continues after the ad

Boxing Influencers

Sem gaat binnenkort een spannend avontuur aan. Op zaterdag 28 maart stapt hij in de ring om mee te doen aan het derde seizoen van Boxing Influencers. Sem kan in de ring onder meer Donny én broek Dave Roelvink, YouTuber Tim van Teunenbroek (DieTim), vlogger en rapper Joey Bravo tegenkomen. Dave deed ook mee aan de editie hiervoor. Hij won het potje knokken van René Watzema. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.