Altijd al willen meedoen aan Expeditie Robinson? Dan is dit je kans want ook vier 'onbekende' Nederlanders mogen dit seizoen hun opwachting maken in de Expeditie. Dit maakte presentator Dennis Weening bekend in RTL Boulevard. 

Mix BN'ers en onbekende Nederlanders 

Volgens Dennis Weening vonden heel veel mensen het jammer dat het programma op een gegeven moment besloot om BN'ers toe te voegen. Vooral op Facebook lieten mensen hun ongenoegen weten. Daarom hebben de makers dit jaar voor een mix van BN'ers en onbekende Nederlanders gekozen. 

Article continues after the ad

'Balansproef'

Een bekende proef van Expeditie Robinson is de 'balansproef'. Kandidaten balanceren hierbij op een paal boven de grond of het water. Dit is precies wat je moet doen als je kans wil maken op een plek in de survivalwedstrijd. Diegenen die de meeste likes op hun balans video krijgen mogen door naar het selectieweekend. Hier worden 100 kandidaten op de proef gesteld: "Het wordt een echt Robinson weekend met survivallen", vertelt Dennis in RTL Boulevard. Uiteindelijk worden daar de vier deelnemers gekozen. 

Op de geselecteerde BN'ers moeten wij nog even wachten. Die worden op een later moment bekend gemaakt. Maar om al vast in de stemming te komen hier een paar 'Balansproef' filmpjes: 

 

Stem op mij voor #expeditierobinson als je wilt kunnen lachen ;-) Stem hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/40

Een bericht gedeeld door Felix Wolbert (@felixwolbert) op

 

 

Beeld: Peter Smulders, Instagram, Youtube. Bron: RTL Boulevard